Έξαλλη η Μαρία Σολωμού: Δεν άφησαν τον σκύλο της να πετάξει με το αεροπλάνο

6 Ιουνίου, 20239:15 ΜΜ

Ενοχλημένη από την αεροπορική εταιρεία, για την οποία είχε εκφράσει τα παράπονά της και η Ζέτα Μακρυπούλια, εμφανίζεται η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός υποστήριξε πως δεν της επέτρεψαν να πετάξει μαζί με τον σκύλο της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Σολωμού ανέφερε πως την προηγούμενη εβδομάδα θα ταξίδευε με τον σκύλο της για την Θεσσαλονίκη, αλλά η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία τής το αρνήθηκε, καθώς δεν έφερε μαζί της το βιβλιάριο του σκύλου. Η ίδια είπε πως δεν γνώριζε ότι έπρεπε να είχε μαζί της το βιβλιάριο του κατοικίδιού της.

«Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά και έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Όταν έκλεισα το εισιτήριο, μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check-in, φαντάστηκα ότι είναι γιατί πρέπει να ζυγίσουν τον σκύλο. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι, πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω το βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Δείτε το βίντεο
Για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου έχουν ζητήσει ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, που σιγά σιγά άρχισα να χάνω κι εγώ την υπομονή μου, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω».

«Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικό. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να με ενημερώσουν ότι “καταρχάς κυρία μου δεν σας ξέρουμε και δεν ξέρουμε καν αν έχετε βιβλιάριο ή διαβατήριο για το σκύλο, πού ξέρουμε που τον βρήκατε τον σκύλο“. Λέω “δεν με ξέρετε; Και γιατί χεσ…… όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε;”. Επίσης μου είπαν ότι “οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες”. Λέω “αλήθεια; και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;”. Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει. Θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News