Έξαλλη η Μαίρη Μπάρκουλη – «Κυρία Βανδή σταματήστε να τραμπουκίζετε τον γιο μου»

15 Νοεμβρίου, 20214:38 ΜΜ
More videos

Άστραψε και βρόντηξε η Μαίρη Μπάρκουλη κατά της Δέσποινας Βανδή. Αφορμή στάθηκε η κριτική της τραγουδίστριας στον Νικόλα Μπάρκουλη για την εμφάνισή του στο «Jus the two of us».

«Μου είσαι πάρα πολύ συμπαθής. Σήμερα ενώ βρέθηκες πιο κοντά στις νότες, έχασε αυτό που είχες πάνω στη σκηνή. Αισθάνθηκα ότι δε το υποστήριξες το τραγούδι όπως τις άλλες φορές, τύπου “να το πω και αυτό να τελειώνουμε”», είπε η τραγουδίστρια.

Η Μαίρη Μπάρκουλη ακούγοντας τη κριτική αυτή ξέσπασε στο facebook. «Κυρία Βανδή, χαλαρώστε λίγο και σταματήστε να τον τραμπουκίζετε, δεν είστε στο Voice. Είναι στον τόνο, λέτε ότι δεν είχε σκηνική παρουσία όταν ξέρετε πολύ καλά ότι άλλοι επιλέγουν τι θα κάνουν πάνω στη σκηνή. Είναι καλός στη σκηνή και του λέτε ότι δεν ήταν στον τόνο. Δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένη τελικά. Οκ, δεν τον συμπαθείτε το καταλάβαμε. Σας διαβεβαιώ ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα αλλά δε θέλω να ξαναδώ δάκρυα στα μάτια του παιδιού μου εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Ας ηρεμήσουμε όλοι λοιπόν. Ήθελε να αποχωρήσει ο Νίκος οικειοθελώς εχθές και του είπα να μη σας κάνει το χατίρι. Όσο τον θέλει ο κόσμος να παραμείνει», έγραψε σε ποστ το οποίο λίγο αργότερα διέγραψε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News