Έξαλλη η Έφη Σαρρή: «Τον χώρισα επειδή δεν έβαφε τα μαλλιά του, με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα»

30 Μαρτίου, 20231:09 ΠΜ

Για όλους και για όλα μίλησε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Η τραγουδίστρια μίλησε στον Σαράντη Μαριεττή για την ηλικία της, το ζευγάρι Βανδή – Μπισμπίκης αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Δεν μου αρέσει να λέω την ηλικία μου. Πού γραφεί την ηλικία μου να πάω να κάνω καμία μηνυσούλα; Έχω ακούσει ότι είμαι 80, 78 χρόνων, μια φορά δεν έχω ακούσει να με λένε 48, να μου φύγει ο καημός. Φυσικά και κάνω πλαστικές, πως αλλιώς θα διατηρηθεί ένας άνθρωπος 82 ετών; Είμαι μια ψεύτρα, το δηλώνω κατηγορηματικά. Δεν φοράω καμία κρέμα, δεν κάνω τίποτα απολύτως ούτε καν μπότοξ», είπε αρχικά η Έφη Σαρρή.

Σε ερώτηση για το τι μπορεί να την κάνει να χωρίσει, η Έφη Σαρρή απάντησε: «Τα πάντα μπορεί να με φέρουν κοντά στον χωρισμό, ακόμα και μια στραβή καλημέρα. Έχω χωρίσει κάποιον που δεν έβαφε τα μαλλιά του. Με ενοχλεί πάρα πολύ η λευκή τρίχα. Έχω βάλει άντρα να βάψει τα μαλλιά του, το έκανε και του πήγαινε. Ήμουν 17 χρόνια παντρεμένη. Ποτέ δεν μου είχε χτυπήσει το καμπανάκι της μητρότητας. Το είχα πει στον σύζυγό μου και συμφώνησε».
Η τραγουδίστρια είπε στη συνέχεια: «Η Βανδή με τον Μπισμπίκη μου θυμίζουν ένα άλλο ζευγάρι, τον Βοσκόπουλο με την Ζώη Λάσκαρη, είναι κάτι σαν παραμύθι. Ισχύει ότι η Δέσποινα δεν μου έλεγε ούτε καλησπέρα, μετά άλλαξε. Δεν έγινε κάτι αρνητικό».

Κλείνοντας, η Έφη Σαρρή μίλησε για την κόντρα με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Δεν έχω συγχωρήσει τον Λάκη Λαζόπουλο, αισθανόμουν ένα βανδαλισμό. Είχε εμμονή επειδή πουλάει. Με στεναχωρούσε, μου έκανε κακό. Έβγαζε πολλά χρήματα με αυτή την εκπομπή, θα μπορούσε να δώσει και κάτι για έναν φιλανθρωπικό σκοπό. Δεν παίρνω τηλέφωνα πουθενά και σε κανέναν για κανένα λόγο. Πήγα στα δικαστήρια, δικαιώθηκε ότι ήταν μια σατιρική εκπομπή, δεν υπάρχει συγγνώμη».

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News