Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈξαλλn η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Κασσελάκη: «Αντί να μάθεις για το...

Έξαλλn η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τον Κασσελάκη: «Αντί να μάθεις για το έργο του, μαθαίνεις για το κρεβάτı του»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην συμμετοχή της στο «I’m a Celebrity Get Me Out», για την προσωπική της ζωή, τα σχόλια του Περικλή Κονδυλάτου για τα κιλά αλλά και τον Στέφανο Κασσελάκη.

Το reality &  η προσωπική ζωή της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Ειδικότερα, το μοντέλο, influencer και επαγγελματίας αναφέρει στην Δέσποινα Παναγιωτίδου για το reality: «Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, δυστυχώς δεν έπαιξα όσο θα ήθελα να παίξω. Όταν το είδα μετά, βέβαια, δεν ήμουν σίγουρη αν ήθελα να παίξω κι άλλο. Δεν ήμασταν ενημερωμένοι ότι το Celebrity θα ήταν reality αλλά ένα game show. Δεν μπορώ τις εντάσεις».

Για την προσωπική της ζωή και το δαχτυλίδι στο χέρι, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απαντά: «Δόξα τω Θεώ με τον σύντροφο μου είμαστε πολύ καλά. Αλλά προτιμώ να μην μιλάω, διότι κάθε φορά με τον ενθουσιασμό μου εγώ που μιλάω και λέω κάτι, δεν ξέρω, είναι ελάχιστοι άνθρωποι που χαίρονται. Δεν τον κρύβω, εγώ προσπαθώ να τον ανεβάσω (σ.σ. στα social) αλλά δεν θέλει».

Επιπλέον, αναφέρει πως με το που βγήκε από το Celebrity, της έγινε πρόταση για το γνωστό σε όλους reality επιβίωσης «Survivor».

Τα περιττά κιλά & ο Στέφανος Κασσελάκης

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Περικλή Κονδυλάτο και στα σχόλια που είχε κάνει ο ίδιος για τα παραπανήσια κιλά στις γυναίκες. Δήλωσε λοιπόν η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Σε όλη μου τη ζωή, με το που τολμούσα να πάρω 3-4 κιλά με κράζανε οι πάντες, μου ακύρωναν τις δουλειές και μου κάνανε τέτοια πράγματα. Ακόμη και σήμερα που λέω ότι φουσκώνει η κοιλιά μου, λένε ότι είμαι έγκυος. Δεν είμαι έγκυος, μην το ξανακούσω. Αφήστε τον κόσμο να ντύνεται και να εκφράζετε όπως θέλει. Γιατί να πληγώνουμε ο ένας τον άλλο; Δεν αλλάζει κάτι. Όλοι θα πεθάνουμε» επισημαίνει χαριτολογώντας.

«Αντί να ασχολούμαστε με το ότι βομβαρδίζουνε παιδάκια, ότι τα γερόντια μας δεν θα πάρουνε συντάξεις. Βγαίνει ένα νέο παιδί στην πολιτική και βάζει υποψηφιότητα να κυβερνήσει αυτή τη χώρα και αντί να ακούσεις για το έργο του, ακούς για το κρεβάτι του. Μιλάμε για ανθρώπινες ψυχές κι εμείς ασχολούμαστε με το τι χρώμα κιλοτάκι φοράει ο Χ ή ο Ψ», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της.

Τα πιο σημαντικά