Έξαλλη η Χρυσούλα Διαβάτη: «Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές»

7 Ιανουαρίου, 202112:41 ΜΜ
More videos

Τι είπε για Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρή Αθερίδη και Νίκο Κουρή

Για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές, τις live streaming θεατρικές παραστάσεις και όλα όσα την ενοχλούν μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη η Χρυσούλα Διαβάτη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη Σμαράγδα Καρύδη, τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Νίκο Κουρή που τους βλέπουμε να παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση.

«Κάθε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κόσμος έβλεπε κανονικά τους καλλιτέχνες που αγαπούσε. Πληρωνόμασταν, δεν πηγαίναμε τζάμπα. Υπήρχαν αμοιβές των 2 εκατομμυρίων δραχμών το επεισόδιο, μετά ήταν 6000 ευρώ. Πιθανόν να σταματήσω το θέατρο. Δεν υπάρχουν αξίες πια, όλα γίνονται πρόχειρα. Είναι λίγοι οι συνάδελφοι που θα ήθελα να είμαι μαζί τους. Αξιόλογοι συνάδελφοι χάνονται μέσα στον σωρό. Είναι πολύ κιτς τα πράγματα. Αισθάνομαι σαν να είμαι όχι σε τριτοκοσμική χώρα, αλλά χάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Με αηδιάζει που κάποιοι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές και το κάνουν για να φανούν με τα χρυσά, τις πούλιες, τα φτερά και τα πούπουλα. Τον Θοδωρή Αθερίδη, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Νίκο Κουρή δεν τους ξέρω για να τους σχολιάσω, ένα χαίρετε έχουμε πει», είπε για τους ηθοποιούς που γίνονται παρουσιαστές.

Ενώ, κόλαφος ήταν και η δήλωσή της για τις live streaming θεατρικές παραστάσεις: «Είναι χάλια και σαχλαμάρα το live streaming στο θέατρο, το προσβάλουν. Το θέατρο είναι θέατρο, πάει και τελείωσε».

Δείτε το βίντεο:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News