Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈξαλλо το Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού με τον ψεúτικο γάμο Πλεύρη και...

Έξαλλо το Μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού με τον ψεúτικο γάμο Πλεύρη και Τζόρτζιας Σιακαβάρα – Η επίσημη ανακοίνωση του

«Αν η νύφη δίνει πληροφορίες για τον γάμο της και τρολάρει, όπως τρολάρει και ο κύριος Πλεύρης».

Η Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή διαψεύδει την είδηση πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα πραγματοποίησαν εκεί τον γάμο τους την περασμένη Δευτέρα (18/12), μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η είδηση περί γάμου του ζευγαριού γράφτηκε αρχικά από την εφημερίδα «On Time» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, η οποία μάλιστα στο κείμενό της ανέφερε πως το γεγονός επιβεβαίωσε η ίδια η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Ωστόσο το ζευγάρι αρνείται να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση.

Μέχρι που τελικά είπαν στις κάμερες ότι η είδηση δεν ισχύει.

Η ανακοίνωση του μοναστηριού

Η Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανού και Ιουστίνης στη Φυλή με ανακοίνωσή της το βράδυ της Παρασκευής (22/12) διέψευσε επίσης την είδηση.

«Στην Ιερά Μονή μας, σύμφωνα με τους κανόνες της εκκλησίας δεν τελούνται γάμοι. Στις δε, ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Ορωπού και Φυλής των Γνήσιων Ορθόδοξων Χριστιανών της Ελλάδος, στην οποία ανήκουμε, τελούνται αποκλειστικά και μόνο για τα μέλη του Ποιμνίου της. Διαμαρτυρούμεθα εντόνως για την ανεύθυνη και συκοφαντική παραπληροφόρηση», έλεγε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Αν η νύφη δίνει πληροφορίες για τον γάμο της και τρολάρει, όπως τρολάρει και ο κύριος Πλεύρης, ενδεχομένως να το κάνουν για να διατηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω…», ανέφερε η δημοσιογράφος Ρενέ Σαραντινού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» το μεσημέρι του Σαββάτου (23/12), τονίζοντας πως η ίδια η Γεωργία Σιακαβάρα της έδωσε την είδηση.

vfg

Τα πιο σημαντικά