Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
Ελλάδα«Εξαφανισμένη» η Βέφα Αλεξιάδου: Η απομόνωση στην έπαυλη στην Χαλκιδική, το εκκλησάκι...

«Εξαφανισμένη» η Βέφα Αλεξιάδου: Η απομόνωση στην έπαυλη στην Χαλκιδική, το εκκλησάκι στον κήπο και η πισίνα

Η γνωστή Ελληνίδα μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου εδώ και χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ακολουθεί μία διαφορετική ζωή.

Η Βέφα Αλεξιάδου μπορεί να δίνει που και που συνεντεύξεις σε περιοδικά και εφημερίδες, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια απέχει από το χώρο της showbiz.

Ο θάνατος των δυο παιδιών της, την έκανε να αναθεωρήσει και να επιλέξει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από όλους και από όλα.

Η αγαπημένη μαγείρισσα, ζει μόνιμα στην Χαλκιδική όπου έχει το εξοχικό της σπίτι.

Ο θάνατος του συζύγου της το 2006, της κόρης της Αλεξίας το 2014, αλλά και η απώλεια και της δεύτερης κόρης της το 2015, Άντζις, την “τσάκισαν” και θέλησε να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ωστόσο, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της. Αγαπάει την φύση και να φροντίζει τα φυτά της, ενώ καθημερινά μας δείχνει και διάφορα φαγητά που φτιάχνει.

Το σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου στην Χαλκιδική

Το σπίτι της είναι απίστευτο! Διαθέτει τεράστιο κήπο με πισίνα αλλά και συντριβάνι. Έχει θέα θάλασσα αλλά και πράσινο, αφού η Βέφα όπως προαναφέραμε λατρεύει την κηπουρική.

Δείτε τις φωτογραφίες:

exafanismeni i vefa alexiadoy i apomonosi stin epayli stin chalkidiki to ekklisaki ston kipo kai i pisina exafanismeni i vefa alexiadoy i apomonosi stin epayli stin chalkidiki to ekklisaki ston kipo kai i pisina 2 exafanismeni i vefa alexiadoy i apomonosi stin epayli stin chalkidiki to ekklisaki ston kipo kai i pisina 1

Τα πιο σημαντικά