Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει στο o τελευταίος άνθρωπος που τον είδε πριν φύγει

11 Φεβρουαρίου, 2021 12:47 ΜΜ
More videos

Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον ράπερ Λαμανίφ μίλησε σήμερα στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. Ο φίλος του, στου οποίου ο 24χρονος το σπίτι γύρισε το βίντεο που δήλωνε την πρόθεση να αυτοκτονήσει και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, προχώρησε σε μια δραματική εξομολόγηση.

Εξαφάνιση ράπερ στη Θεσσαλονίκη: Το νέο βίντεο που τράβηξε οδηγός στην Τσιμισκή και βάζει σε σκέψεις

«Τα βίντεο που ανέβηκαν στο διαδίκτυο τον επηρέασαν πάρα πολύ αρνητικά. Βίντεο ερωτικού περιεχομένου.

Τον Λάμπρο τον γνωρίζω πριν ξεκινήσει την όλη φάση με τη μουσική. Όσο ασχολιόταν με τη μουσική ήταν όντως χαρούμενος. Όταν έγινε όλο αυτό με τα βιντεάκια, πρώτη φορά τον είδα σε τέτοια κατάσταση. Ήταν εξαγριωμένος και πάρα πολύ στενοχωρημένος. Έλεγε συνέχεια ότι θέλει να φύγει στους γονείς του στη Γερμανία. Δεν ήταν καλά, δεν ήξερε τι να κάνει, ήταν στα χαμένα…

Εκείνο το βράδυ που ανέβηκε το βίντεο, ήμασταν μαζί. Το απόγευμα ήμουν σπίτι του. Φαινόταν ψιλοψύχραιμος, προσπαθούσε να παραμείνει τουλάχιστον. Όταν εγώ έφυγα από το σπίτι του, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δε μπορεί να το διαχειριστεί και αν μπορώ να τον φιλοξενήσω να έρθει να ξεχαστεί. Ήρθε εδώ, πρώτη φορά, τον είδα σε αυτήν την κατάσταση. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω. Ήταν σαν να φώναζε. Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ, δεν ήξερα τι να κάνουμε, είχα αγχωθεί.

Μπήκα να κάνω ένα μπάνιο για να ηρεμήσω, προκειμένου να δούμε πώς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Αφού βγήκα από το μπάνιο και ήρθε η μητέρα μου και μου είπε πως κάποιος βρόντηξε την πόρτα. Αρχίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω που είναι, χτυπούσε κανονικά, μετά σταμάτησε να χτυπάει.

Μετά από λίγο, με παίρνουν και μου λένε ότι ανέβασε ένα βίντεο και βλέπω ότι το έχει γυρίσει την ώρα που εγώ ήμουν στο μπάνιο».

Ακολουθήστε μας στο facebook: