Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΕξαφάνıση 41χρονης: Οι αρχές αναζnτούν δıαγραμμένα μnνύματα στο κıνητό του σuντρόφου της

Εξαφάνıση 41χρονης: Οι αρχές αναζnτούν δıαγραμμένα μnνύματα στο κıνητό του σuντρόφου της

Θεσσαλονίκη: Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου – Τι έχουν εντοπίσει οι Αρχές

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι αστυνομικές αρχές προκειμένου να ξετυλίξουν το μυστήριο με την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας Μουράτη η οποία βρίσκεται στον 3ο μήνας της εγκυμοσύνης.

Η 41χρονη εξαφανίστηκε την 1η Ιανουαρίου 2024-αμέσως υπήρξε κοινοποίηση της εξαφάνισης της μέσω missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»- και οκτώ μέρες μετά δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται και ο σύντροφος της 41χρονης ο οποίος κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές με διάφορες αξιόποινες πράξεις.

Δείτε το βίντεοΣτο σπίτι του συντρόφου της 41χρονης εγκύου πήγαν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών σε μια προσπάθεια να βρουν κάποιο στοιχείο όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές δεν βρέθηκε κάποιο ισχυρό και αξιοποιήσιμο στοιχείο. «Ψάξαμε για αποτυπώματα, για αίμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό» ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Αστυνομίας.

Στα χέρια των αξιωματικών της συγκεκριμένης υποδιεύθυνσης είναι και το κινητό του συντρόφου της και στο οποίο όπως έχει γίνει γνωστό η 41χρονη φέρεται να του έγραψε το εξής μήνυμα: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Ωστόσο, τα ειδικά στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος λόγω έλλειψης σύγχρονης τεχνολογίας αδυνατούν να εντοπίσουν τυχόν διαγραμμένα μηνύματα. Έτσι αναμένεται τις επόμενες ώρες το κινητό του να σταλεί στα κεντρικά γραφεία των Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα προκειμένου να «ξεσκονιστεί» το κινητό του σε βάθος ενώ είναι σίγουρο ότι εάν διαγράφηκαν μηνύματα, αυτά θα εντοπιστούν και θα ανακτηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές δεν ζήτησαν και δεν πήραν τα κινητά τηλέφωνα άλλων συγγενικών προσώπων της 41χρονης εγκύου όπως για παράδειγμα της μητέρας της στην οποία επίσης φέρεται να έστειλε μήνυμα λίγο πριν την εξαφάνιση της.

Τα πιο σημαντικά