Έχασε το αεροπλάνο που έπεσε στο Ιράν και σώθηκε από θαύμα ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης

18 Φεβρουαρίου, 20184:11 ΜΜ
More videos

O κ. Τσελέντης καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο με αποτέλεσμα να χάσει τη μοιραία πτήση που στοίχισε τη ζωή σε 66 ανθρώπους.

To επιβατικό αεροσκάφος της εταιρείας Aseman Airlines με 66 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα συνετρίβη σήμερα το πρωί σε ορεινή περιοχή του νοτιοδυτικού Ιράν. Το αεροπλάνο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ (νοτιοδυτικό Ιράν), συνετρίβη στην περιοχή Σαμιρόμ (περίπου 480 χλμ. νότια της Τεχεράνης).

Σήμερα το πρωί αεροπλάνο της εταιρείας Aseman Airlines, με 66 επιβαίνοντες, το οποίο πραγματοποιούσε εσωτερική πτήση μεταξύ της Τεχεράνης και της πόλης Γιασούζ συνετρίβη κοντά στην πόλη Σεμιρόμ στο Ιράν.

Η ιστοσελίδα patrastimes.gr αναφέρει πως ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την πτήση που οδήγησε στο θάνατο 66 ανθρώπους.

Ο ίδιος στην ιστοσελίδα του στο Facebook πριν δύο μέρες είχε δηλώσει ότι ταξίδευε για το Ιράν. Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι αναρωτιόντουσαν αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε δηλ. και έχασε την πτήση.

tselentistselentis2

Ο ίδιος ωστόσο δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα σχόλια και τις ερωτήσεις που δέχεται.

[zougla] [newsbeast]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News