Έβγαζε φωτογραφίες για τη δουλειά του. Μόλις όμως τις δημοσίευσε; Έγινε χαμός!

1 Ιουνίου, 20153:33 ΜΜ
More videos

Παρόλο που το Τέξας αυτή την περίοδο αντιμετωπίζει πολύ δύσκολο και παράξενο καιρό, δεν είναι όμως οι καιρικές συνθήκες το πιο μυστήριο πράγμα που συμβαίνει στην περιοχή…

Ο μετεωρολόγος Mike Collier ανέβασε στη σελίδα του κάποιες πολύ ύποπτες φωτογραφίες με εικονιζόμενα UFO! Πολλοί όταν πρωτοαντίκρυσαν τις φωτογραφίες ήταν πεπεισμένοι ότι επρόκειτο για εξωγήινα διαστημόπλοια!

Πολλοί σήμερα είναι ιδιαίτερα σκεπτικοί απέναντι σε τέτοιες ανακαλύψεις, ωστόσο υπάρχει και μεγάλη μερίδα ανθρώπων που υποστηρίζουν ότι δεν γίνεται να είμαστε εντελώς μόνοι στο γαλαξία! Λογικό θα ήταν να υπάρχει και άλλου είδους ζωή εκεί έξω.

Τα “UFO” σε αυτές τις εικόνες λέγεται ότι τελικά είναι μορφές συννέφων και όχι όντως διαστημόπλοια. Βέβαια, αν είχατε παρακολουθήσει στο παρελθόν τη σειρά The X-Files ή τουλάχιστον τους τίτλους έναρξης, θα δείτε ότι και εκεί το διαστημόπλοιο έμοιαζε κάπως έτσι!

Παρόλο που όντως υπάρχουν τέτοιου είδους σύννεφα στον κόσμο, σίγουρα δεν τα έχουν δει στο Τέξας! Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά σπάνιο να διαμορφωθούν τέτοια σύννεφα στο χώρο του Τέξας, αφού για τη δημιουργία τους απαιτείται υψηλή συγκέντρωση υγρασίας αλλά και ανέμου, στοιχεία που το Τέξας δεν κατέχει τόσο, τουλάχιστον σε συνδυασμό!

Το σύννεφο από τους τίτλους έναρξης του The X-Files

Η φωτογραφία από το σύννεφο στο Τέξας

Το θέαμα τράβηξε την προσοχή και περαστικών

Εσείς τι θα κάνατε αν βλέπατε κάτι τέτοιο;

Mike Collier / Twitter
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News