Έβγαλαν μια selfie με 8 κεφάλια στην σειρά αλλά το ιντερνέτ είχε άλλη γνώμη για αυτό.

8 Ιουλίου, 2016 2:00 ΠΜ
More videos

Στις μέρες μας πρέπει να προσέχει κανείς πολύ όταν δημοσιεύει μια φωτογραφία του στο διαδίκτυο. Μπορεί ο κάτοχος να την βλέπει ως μια σέλφι φωτογραφία που δείχνει πως πέρασε καλά σε μια εκδήλωση αλλά κάποιος άλλος το βλέπει ως ευκαιρία για την τέλεια μάχη στο Φώτοσοπ.

Ο τελευταίος τέτοιος πόλεμος ξεκίνησε όταν 8 άνδρες έβγαλαν μια σέλφι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα τένις στο Γουίμπλετον της Αγγλίας. Αντί να δουν τον Τζο-Γουίλφριντ Τσονγκά να αγωνίζεται ενάντια στον Τζον Ίσνερ, οι άνδρες παρατάχθηκαν με τα πρόσωπά τους με τέτοιο τρόπο που ο ένας έβγαινε δίπλα στον άλλο.

Η χορογραφία της φωτογραφίας του ήταν αρκετά τέλεια για να εμπνεύσει τους χρήστες να δουν αν μπορούν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για να την κάνουν ακόμη καλύτερη από την αρχική. Δεν ξέρουμε αν η φωτογραφία των αγοριών με τα ωραία μπλουζάκια μπορεί να βελτιωθεί αλλά οι διαδικτυακοί χρήστες ήταν περισσότερο από απλά πρόθυμοι να αποδεχθούν την πρόκληση.

Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία. Εμφανίζονται σε τέλεια αρμονία, ακόμη και τα ρούχα τους φαίνεται να ταιριάζουν. Πρέπει να ήταν πολύ δελεαστικό να χρησιμοποιηθεί φώτοσοπ.

Imgur

Το άλμπουμ του Τζίμι Χέντριξ το 1971. Axis: Bold as Love, ανανεώθηκε και αυτή είναι η έκδοση του 2016.

Imgur

Ο θεός με τα πολλά πρόσωπα λέει σε αυτούς τους άντρες πως δεν έχουν όνομα. Επίσης δεν έχουν καμία δουλειά στο Γουίμπλετον όταν έπρεπε να είναι στην πόλη Braavos.

Imgur

Το επιτελείο ηθοποιών του Χάρι Πότερ. Όλοι οι μάγοι που εκπαιδεύονται μοιάζουν τόσο ενήλικες σε σχέση με τον Χάρι Πότερ, την Ερμιόνη Γκρέιντζερ και τον Ρον Ουέσλι.

Imgur

Εκδοχή σέλφι: Η Κούνια του Νεύτωνα. Αυτοί οι άνδρες θα έχουν σοβαρούς πονοκεφάλους.

Imgur

Ο όχι, τα Windows σας κόλλησαν ξανά και πολλαπλασιάζουν τις σέλφι σας.

Imgur

Ο τύπος πίσω σας κουράστηκε από τις διακοπές σας κατά τον αγώνα. Πρόκειται να σας φάει τώρα.

Imgur

Δεν είναι σίγουροι για το πώς συνέβη αυτό αλλά είναι σε ένα αεροπλάνο των Συμμάχων για να ελευθερώσουν την Ευρώπη από τους Ναζί.

Imgur

Δημιούργησαν ακόμη την τέλεια ακολουθία Φιμπονάτσι. Στοιχηματίζουμε πως ένας από αυτούς τους άνδρες είναι μαθηματικός.

reddit