Έβαζε κουκούλα στο σχολείο για να μην τον κοροϊδεύουν

6 Σεπτεμβρίου, 2014 1:42 ΜΜ
More videos

Το παιδί είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμού

Ένα μικρό αγόρι από τη Βρετανία δεν θα ξαναχρειαστεί να φορέσει κουκούλα για να πάει σχολείο χάρη στην καρδιά ενός πλαστικού χειρουργού.

Το παιδί είχε πέσει πολλές φορές θύμα εκφοβισμού από νταήδες συμμαθητές του οι οποίοι δεν έχαναν ευκαιρία να τον κοροϊδέψουν εξαιτίας του μεγέθους των αυτιών του.

Οι γονείς του παιδιού είπαν ότι το παιδί είχε αναγκαστεί να κυκλοφορεί με κουκούλα αφού πολλοί τον χλεύαζαν. Η οικογένεια του παιδιού που είχε γεννηθεί χωρίς χόνδρους στα αυτιά, είχε προσπαθήσει να πάρει κάποια χρήματα από το Σύστημα Υγείας της Βρετανίας αλλά όταν πήραν αρνητική απάντηση, το παιδί κατέρρευσε.

Ο γιατρός όμως που θα αναλάμβανε την επέμβαση δέχτηκε να την κάνει αφιλοκερδώς αφού όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «Τέσσερις ώρες από τη δική μου ζωή θα κάνουν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο για τα επόμενα 80 χρόνια.»

Το παιδί μπορεί πλέον να κυκλοφορεί χωρίς το φόβο…

Δείτε τις εικόνες

Έβαζε κουκούλα στο σχολείο για να μην τον κοροϊδεύουν 1 Έβαζε κουκούλα στο σχολείο για να μην τον κοροϊδεύουν 2 Έβαζε κουκούλα στο σχολείο για να μην τον κοροϊδεύουν 3 Έβαζε κουκούλα στο σχολείο για να μην τον κοροϊδεύουν 4

newsbomb.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: