Έβαλε το παιδί της, με σύνδρομο Down, στο πλυντήριο. Tο φωτογράφιζε και γελούσε…

22 Ιουλίου, 2015 1:50 ΜΜ
More videos

Η λέξη «μητέρα» σίγουρα δεν της ταιριάζει. Όχι μόνο φωτογράφιζε το παιδί της μέσα στον κάδο του πλυντηρίου, αλλά μετά ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook. 

Η Courtney Stewart, 21 ετών είναι μητέρα ενός μικρού αγοριού με σύνδρομο down. Ζει στη Σκωτία στην πόλη Erskine.

Το παιδάκι της είναι μόλις 2 χρονών και η Courtney, θεώρησε καλό να το βάλει μέσα στον κάδο ενός πλυντηρίου, να κλείσει το πορτάκι και να αρχίζει να το φωτογραφίζει.

Στη συνέχεια ανέβασε τις φωτογραφίες αυτές στο facebook με διάφορα «εξυπνακίστικα» σχόλια που έκανε η ίδια. Τη φωτογραφία της επίσης συνόδευαν φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

manaplintirio21

Σχεδόν αμέσως εκατοντάδες χρήστες του facebook, γνωστοί αλλά και άγνωστοι της Courtney, άρχισαν να της επιτίθενται και δικαίως.

Μάλιστα αρκετοί τηλεφώνησαν αμέσως στην αστυνομία και κατάγγειλαν το συμβάν. Στην φωτογραφία απεικονίζονταν ο μικρούλης κλεισμένος μέσα στον κάδο, και το χέρι της μητέρας του να κρατά τον κάδο κλειστό.

manaplintirio3

Σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της. Την ίδια στιγμή οι γείτονες είχαν βγει στις αυλές τους και άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν τη σύλληψη της μητέρας. Μάλιστα ένας είπε χαρακτηριστικά:

«Ξέραμε ότι ο μικρούλης έχει σύνδρομο down, αλλά και να μην είχε, δεν μπορεί να βάζεις ένα δίχρονο μέσα στον κάδο και να κλείνεις την πόρτα και μετά να γελάς. Είμαστε σοκαρισμένοι»

manaplintirio1

Αμέσως μετά το περιστατικό η Courtney ανέβασε πάλι την ίδια φωτογραφία και έγραψε σε κείμενο: «Για όποιον τηλεφώνησε στην αστυνομία, να σας ενημερώσω ότι στη φωτογραφία δεν υπάρχει καμία κακοποίηση. Όσοι γνωρίζουν το παιδί μου θα ήξεραν ότι του αρέσει να μπαίνει στον κάδο του πλυντηρίου.»

Και τα σχόλια από κάτω συνέχισαν να είναι καυστικά. Μάλιστα μια γυναίκα της έγραψε: «Τι είναι αυτά που λες; Είσαι τρελή».

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Erskine, δήλωσε πως έγιναν αυστηρές συστάσεις στη μητέρα και πως την επόμενη φορά θα παρέμβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες για την φροντίδα του παιδιού.

Πηγές: metro.co.ukdailymail.co.uk, (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: