Έβαλε το κλειδί του πάνω σε μια φλόγα. Το γιατί μπορεί να σας φανεί χρήσιμο!

25 Απριλίου, 2015 6:38 ΜΜ
More videos

Το καλό με το διαδίκτυο είναι πως είναι γεμάτο με γρήγορα τρικ που μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να αποτελέσουν το κλειδί για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων.

Και μιας και μιλάμε για κλειδιά, με τα οποία ανοίγουμε σημαντικά πράγματα, όπως το σπίτι, το  χρηματοκιβώτιο και  το αυτοκίνητο μας, επιβάλλεται να έχουμε ένα αντικλείδι. Τι γίνεται όμως όταν βρίσκεστε σε μια επείγουσα κατάσταση και δεν μπορείτε να πάτε σε κάποιο κλειδαρά να σας το φτιάξει;

Αυτό το σενάριο φαίνεται τραβηγμένο, αλλά μπορεί και να συμβεί.  Το βίντεο που ακολουθεί δείχνει βήμα-βήμα πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας στο σπίτι και πολύ εύκολα ένα αντίγραφο του κλειδιού σας στο λεπτό!

Το ωραίο με αυτό το αντικλείδι είναι πως είναι τόσο λεπτό που μπορείτε να το φυλάξετε στο πορτοφόλι σας. Είναι φοβερό το κόλπο αυτό και χρειάζεστε μόνο έναν αναπτήρα, ένα αλουμινένιο κουτί, ένα κομμάτι σελοτέιπ και ένα ψαλίδι.

Δείτε το βίντεο με το τρικ και παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσει!

Τοποθετήστε το κλειδί πάνω στη φλόγα μέχρι να μαυρίσει.

168-600x337

Αφού μαυρίσει το κλειδί τοποθετήστε ένα κομμάτι σελοτέιπ πάνω του και περάστε το δάχτυλό σας από πάνω ώστε να τραβήξει το χρώμα.

242-600x337

Στη συνέχεια τοποθετήστε το σελοτέιπ με το αποτύπωμα πάνω σε ένα κομμάτι αλουμίνιο ή πλαστικό. Προτείνουμε αλουμίνιο από κουτάκι σόδας ή από κάποια λεπτή  πινακίδα.

327

Τέλος κόψτε το υλικό που έχετε διαλέξει στο σχήμα του κλειδιού με ένα ψαλίδι και αυτό ήταν! Έχετε φτιάξει ένα πρόχειρο αντικλείδι για μια περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

425-600x337

Δεν πιστεύετε πως αυτό το αντικλείδι μπορεί να ανοίξει μια κλειδαριά; Δείτε το παρακάτω βίντεο!

Παρακαλούμε κοινοποιήστε αν σας αρέσουν οι εύκολες λύσεις για καθημερινά προβλήματα!

Instructables