Έβαλε τέλος ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Δεν θα δουλέψω ξανά» η νέα καριέρα του και τα παιδιά του

3 Ιουνίου, 20238:02 ΜΜ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη παραχώρησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Από εδώ και πέρα δεν θα δουλέψω ξανά», δήλωσε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος μίλησε για το ταλέντο του στη ζωγραφική για το οποίο σκέφτεται σοβαρά να φοιτήσει στο μέλλον στη Σχολή Καλών τεχνών.

Ο ηθοποιός ο οποίος έχει κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση στο παρελθόν παραδέχτηκε:

«Έχω βιώσει δύσκολες συμπεριφορές σε συνεργασίες και έχω πληρώσει τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασα. Βγήκα να μιλήσω για τον Λιγνάδη, εκτέθηκα και το έβγαλα από πάνω μου, για μένα σταματάει εκεί.

Από εδώ και πέρα δεν ξέρω αν θα δουλέψω ξανά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν πια, είναι περισσότερο ικανοί στα social media και τα like» είπε και συνέχισε:

«Λόγω του metoo το τηλέφωνό μου δεν χτυπούσε για δουλειές, άνθρωποι που με σκέφτηκαν ίσως δεν με πήραν τηλέφωνο για να μη μπλέξουν.

Έχω σκεφτεί να αποχωρήσω από την υποκριτική. Πλέον βρίσκομαι σε έναν ωραίο χώρο στο κέντρο της Αθήνας και δουλεύω στην υποδοχή».

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης επίσης αναφέρθηκε και στα παιδιά του που όπως είπε είναι πάντα δίπλα τους, όμως αποποιήθηκε τον όρο «ελληνίδα μάνα» καθώς αν και προστατευτικός, προτιμάει την… αλητεία για εκείνα, κάνοντας φυσικά χιούμορ.
google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News