Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
βίντεοΈβαλε φωτιά σε βενζινάδικο επειδή προσπάθησε να σκοτώσει μια αράχνη με αναπτήρα!

Έβαλε φωτιά σε βενζινάδικο επειδή προσπάθησε να σκοτώσει μια αράχνη με αναπτήρα!

Τη φαεινή ιδέα να στρέψει τη φλόγα ενός αναπτήρα εναντίον μιας αράχνης είχε ένας άνδρας ενόσω βρισκόταν σε βενζινάδικο, στα περίχωρα του Ντιτρόϊτ, στις ΗΠΑ. Το μέγεθος ενδεχομένως της αράχνης έκανε τον εν λόγω άνδρα να μην θεωρήσει άξιο συσχετισμού το γεγονός ότι την ώρα εκείνη ο ίδιος έβαζε βενζίνη, με το ότι η αράχνη βρισκόταν κοντά στο άνοιγμα του ντεπόζιτου.

Στο βίντεο που ακολουθεί, εμφανίζεται επί τω έργω, με την αντλία να τυλίγεται στις φλόγες. Για καλή του τύχη, η υπάλληλος του πρατηρίου αντιλήφθηκε αμέσως το περιστατικό και διέκοψε την παροχή του καυσίμου, προλαμβάνοντας τα χειρότερα. Ο άνδρας ψύχραιμος πήρε έναν πυροσβεστήρα και έσβησε την φωτιά.

«Μας ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν κατάλαβε τι έγινε. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν καμιά φορά – πρόκειται για βλακεία» είπε η υπάλληλος Σούζαν Ανταμς.

Ο νεαρός άνδρας ισχυρίστηκε αργότερα ότι το έκανε επειδή υποφέρει από αραχνοφοβία. Πάντως, τόσο ο ίδιος, όσο και το ΙΧ δεν υπέστησαν το παραμικρό από τη φωτιά. Μόνη παράπλευρη απώλεια η αντλία βενζίνης η οποία καταστράφηκε.

Δείτε το βίντεο

Τα πιο σημαντικά