Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
διεθνήΈβαλε αποσμητικό 19 εκατοστών στον πpωκτό του – Είχε σφηνώσει για 20...

Έβαλε αποσμητικό 19 εκατοστών στον πpωκτό του – Είχε σφηνώσει για 20 μέρες και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το αφαιρέσουν

Οι γιατροί σε νοσοκομείο της Ινδίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό θέαμα, καθώς κλήθηκαν να χειρουργήσουν έναν άντρα, που είχε σφηνωμένο στον πρωκτό του ένα τεράστιο αποσμητικό και μάλιστα για τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με την nypost.com, το προσωπικό του Burdwan Medical College δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για αυτή την περίπτωση, όπως το όνομα του ασθενή, αλλά άφησαν να εννοηθεί ότι δεν βρέθηκε τυχαία το αντικείμενο σε αυτό το μέρος του σώματος.

man surgery deodorant 01

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα λοιπόν, ο ασθενής ηλικίας 27 ετών υπέφερε από αφόρητους πόνους και πήγε στο νοσοκομείο εξηγώντας την κατάσταση του, με τους γιατρούς να τον βάζουν αμέσως στο χειρουργείο.

«Αυτό ήταν μεγάλη υπόθεση για εμάς», είπε χαρακτηριστικά ο Tapas Ghosh, επιστάτης του νοσοκομείου και πρόσθεσε πως «του συμπεριφερθήκαμε με απόλυτη προσοχή».

man surgery deodorant 02

Έτσι, μόλις έγινε εισαγωγή, οι γιατροί πραγματοποίησαν αρκετές ακτινογραφίες και είδαν πως είχε σφηνώσει στον πρωκτό του ένα αποσμητικό περίπου 19 εκατοστών, το οποίο βρίσκονταν εκεί για περίπου 20 μέρες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στην τουαλέτα.

Μετά από χειρουργείο που κράτησε δύο ώρες, κατάφεραν να αφαιρέσουν το επίμαχο αντικείμενο, ενώ τράβηξαν κι ένα βίντεο διάρκειας 45 δευτερολέπτων, στο οποίο φαίνεται να αφαιρούν το αποσμητικό από το στομάχι του 27χρονου.

man surgery deodorant 03

Παρόλα αυτά, ο 27χρονος δεν βγήκε αλώβητος από την επέμβαση, αφού υπέστη βλάβη τόσο στον οισοφάγο όσο και στο έντερο. Μάλιστα, για να θεραπευτεί ο τελευταίος τραυματισμός του, πιθανότατα θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο μέλλον. Επίσης, πρέπει να παρακολουθείται από γιατρούς για τις επόμενες επτά ημέρες σε περίπτωση περαιτέρω επιπλοκών.

Τα πιο σημαντικά