Έβαλαν το σπίτι τους στο AirBnB και όταν επέστρεψαν το βρήκαν ισοπεδωμένο!

6 Μαΐου, 2015 7:59 ΜΜ
More videos

Πολλοί άνθρωποι σε 190 χώρες χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα AirBnB προκειμένου να νοικιάσουν το σπίτι τους, ένα υπνοδωμάτιο ή δωμάτια ξενοδοχείων για σύντομο χρονικό διάστημα. Όμως ένα ζευγάρι από το Κάλγκαρι του Καναδά δεν περίμενε σε καμία περίπτωση τι θα γινόταν όταν νοίκιασε το σπίτι του σε 4 ενήλικες για ένα Σαββατοκύριακο.

Οι Mark και Star King ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες τους που είδαν την αστυνομία στο σπίτι τους. Ο λόγος; Οι ενοικιαστές είχαν κάνει ένα τεράστιο πάρτι στο σπίτι τους και άφησαν τον χώρο κατεστραμμένο, μεταξύ άλλων με σπασμένα έπιπλα και σκουπίδια παντού. Το συνολικό κόστος των ζημιών υπολογίζεται κάπου μεταξύ 50-75 χιλιάδων δολαρίων.

noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-02 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-03 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-04 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-05 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-06 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-07 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-08 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-09 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-10 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-11 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-12 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-13 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-14 noikiasan-to-spiti-tous-gia-liges-meres-kai-to-vrikan-katestrammeno-15

 

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: