Έβαλαν τα γέλια με όσα άκουσαν από την Σπυροπούλου στο Survivor

Ιανουάριος 25, 2018 2:10 ΜΜ
More videos

Άφθονο γέλιο χάρισε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στον Σάκη Τανιμανίδη για τις πρώτες εντυπώσεις της από την διαβίωση στον Άγιο Δομίνικο αλλά και την ιδιαίτερη προετοιμασία που έκανε πριν μπει στο παιχνίδι.

«Είναι μόλις η δεύτερη μέρα για μένα. Τα πράγματα δεν είναι τέλεια αλλά δεν είναι άσχημα. Σίγουρα ο ύπνος και σε προσωπικό επίπεδο είναι πολύ σημαντικός. Δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολύ καλά αλλά σε όλα τα υπόλοιπα επίπεδα δεν έχω παράπονο», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Στην ερώτηση για το αν έκανε κάποια ειδική προπόνηση για το Survivor η παρουσιάστρια εξήγησε: «Τρεις μέρες πριν ξεκίνησα το σκοινάκι! Έκανα τρελή προετοιμασία… Έφαγα όσο μπορούσα να έχω αποθέματα! Σίγουρα κάνω κάποιο άθλημα που μου αρέσει αλλά μέχρι εκεί».

Όλα αυτά ήταν ικανά να κάνουν τους συμπαίκτες της να βάλουν τα γέλια, με την ίδια να αναρωτιέται χαρακτηριστικά «Γιατί γελάτε;»! Όπως ήταν φυσικό, χρειάστηκε λίγη ώρα, προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι από το νευρικό γέλιο που τους είχε πιάσει!

Δείτε όλα όσα έγιναν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο συμβούλιο του Survivor

Ακολουθήστε μας στο facebook: