Εύα Καϊλή: «Να μπουν μπροστά οι νέοι στο εγχείρημα δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα»

2 Ιουλίου, 2017 2:08 ΠΜ
More videos

Να μπουν μπροστά οι νέοι στο εγχείρημα δημιουργίας του νέου πολιτικού φορέα, ζήτησε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, κατά την ομιλία της στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Να βρούμε νέους ανθρώπους, οι οποίοι θα μπουν μπροστά, όχι να φορέσουμε τα ρούχα μας αλλιώς, να βάλουμε μπροστά τους νέους που έχουν την ορμή να δώσουν κι άλλες μάχες», είπε η Εύα Καϊλή και απευθυνόμενη στους μεγαλύτερους σε ηλικία σημείωσε: «Οι νέοι δεν είναι αντίπαλοι σας.

Είναι η εξέλιξη και το μέλλον σας. Αντί να γυρνάνε στα τηλεοπτικά κανάλια στελέχη που ψάχνουν τη δικαίωση τους, αφήστε να βγουν μπροστά οι νέοι άνθρωποι».

«Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο καλύτερος πρόεδρος για την Ευρώπη, γιατί μας υποχρεώνει να προχωρήσουμε μπροστά» ανέφερε η Εύα Καϊλή, ξεκινώντας την παρέμβασή της από το ευρωπαϊκό πλαίσιο. «

Η Ελλάδα δήλωσε πλήρη υποταγή και για αυτό όλοι του δίνουν συγχαρητήρια» συνέχισε, κάνοντας τη «γέφυρα» με τις εσωτερικές εξελίξεις.

Μίλησε ακόμα για ισότητα στις ευκαιρίες που δίνονται στους νέους και είπε πως μπορεί να επιτευχθεί με περιορισμό στις θητείες.

[real] [thema]