Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
διεθνήEurovision: Ο περσινός νικητής παντρεύεται τον σύντροφό του

Eurovision: Ο περσινός νικητής παντρεύεται τον σύντροφό του

Μέσω του Instagram, ο Ντάνκαν Λόρενς ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του, τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Τζόρνταν Γκάρφιλντ.

Ο Ντάνκαν Λόρενς ήταν ο νικητής της Eurovision του 2019 με το τραγούδι “Arcade”. Με την ερμηνεία του έπεισε κοινό και κριτική επιτροπή και έτσι έστειλε τον διαγωνισμό στην Ολλανδία. Η μελωδία του τραγουδιού που έχει συνθέσει ο ίδιος συγκίνησε και ξεχώρισε, συγκεντρώνοντας 231 βαθμούς από τις επιτροπές και 261 από το televoting.

Με την αναβολή του διαγωνισμού για το 2020, λόγω της covid-19, η Eurovision παραμένει στην Ολλανδία και για το 2021, και έτσι “reigning champion” παραμένει και για φέτος ο Λόρενς.

Μέσα από τα social media, ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με τον σύντροφό του, τον Αμερικανό μουσικοσυνθέτη, Τζόρνταν Γκάρφιλντ.

https://www.instagram.com/p/CDGiOezBI2W/?utm_source=ig_embed

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους, το δαχτυλίδι των αρραβώνων, γράφοντας “Σε αγαπάω Τζόρνταν”.

dancan 1

Από την άλλη πλευρά, ο Γκάρφιλντ ανήρτησε μια συγκινητική φωτογραφία γράφοντας: “Ζήτησα από τον Ντάνκαν να με παντρευτεί και μου απάντησε “ναι”. Δεν έχω υπάρξει ποτέ πιο χαρούμενος στη ζωή μου. Πρόκειται να παντρευτώ έναν πολύ γλυκό, έξυπνο, ευγενικό, ταλαντούχο και ωραίο άντρα. Επίσης, παντρεύομαι τον καλύτερό μου φίλο”

dancan 2

Τα πιο σημαντικά