Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαEurovision: O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κυκλοφόρησε το Mon amour της Γαλλίας στα Ελληνικά

Eurovision: O Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κυκλοφόρησε το Mon amour της Γαλλίας στα Ελληνικά

Το τραγούδι που εκπροσώπησε τη Γαλλία στη φετινή Eurovision, έχει την ονομασία “Mon amour” και το ερμηνεύει ο Silmane, που με την καθηλωτική ερμηνεία του στη σκηνή, συγκίνησε και αποθεώθηκε.

Ακόμη και τώρα, που έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τη βραδιά του τελικού, το γαλλικό τραγούδι εξακολουθεί αν σαρώνει στις μουσικές πλατφόρμες και στο Tik Tok, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η Γαλλία (και όχι η Ελβετία) θα έπρεπε να κερδίσει τον διαγωνισμό.

Το “Mon Amour” έχει αγαπηθεί -όχι μόνο από το κοινό- αλλά και από καλλιτέχνες ανά τον κόσμο… Ένας από αυτούς, είναι και ο ταλαντούχος Κύπριος ερμηνευτής, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Ο Κωνσταντίνος, το βράδυ της Τρίτης, 21 Μαΐου, και ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα Reel που στην πραγματικότητα, είναι περισσότερο video clip! Με την ελληνική ονομασία «Πάλι εσύ», ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, κυκλοφόρησε το “Mon amour” του Silmane και εντυπωσίασε αμέσως το κοινό, χάρη στην ερμηνεία αλλά και τους ελληνικούς στίχους που έχουν πια προστεθεί σε αυτή την ανατριχιαστική μελωδία.

Δείτε το βίντεο:

Αξιοσημείωτο μάλιστα είναι και το γεγονός ότι, οι ελληνικοί στίχοι γράφτηκαν μέσα σε μόνο μια ώρα, ενώ δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα του τραγουδιστή να κυκλοφορήσει την ελληνική εκδοχή του “Mon Amour”. Ωστόσο, η τεράστια αγάπη του για τη συγκεκριμένη μπαλάντα, τον οδήγησε στο άρτιο αποτέλεσμα που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια:

«Όλα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα, έτσι για την πλάκα και για το γούστο μας. Και προέκυψε αυτό το αποτέλεσμα για ένα τραγούδι που όλοι μας λατρέψαμε από την πρώτη στιγμή που το ακούσαμε. Αυτό είναι στα ελληνικά το “Πάλι εσύ” , cover του “Mon Amour” του φανταστικού Slimane που εκπροσώπησε τη Γαλλία στο φετινό Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ευχαριστώ τον Φίλιππο-Κωνσταντίνο και τον Άλεξ που ‘άθελά’ τους με παρακίνησαν να κάνουμε αυτό το εγχείρημα. Φίλιππε, η βοήθεια σου ήταν πολύτιμη. Άλεξ Κωνσταντινίδη σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι ´αυτό το καταπληκτικό και αυθόρμητο γύρισμα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αυτά του εξωτερικού», αναφέρει μεταξύ άλλων, στη δημοσίευση του ο Κύπριος τραγουδιστής!

Τα πιο σημαντικά