Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
ΕλλάδαEurovision 2024: Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι...

Eurovision 2024: Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Παρασκευής 23/2 η ΕΡΤ, γνωστοποιεί στο τηλεοπτικό κοινό πως ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι δύο σχολιαστές της δημόσιας τηλεόρασης στη Eurovision 2024.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

«Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmo Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό».«Σουηδία ερχόμαστε»: Το πρώτο σχόλιο του Θανάση Αλευρά για την παρουσίαση της Eurovision

Ο ταλαντούχος Θανάσης Αλευράς, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ ότι εκείνος και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι φωνές του φετινού διαγωνισμού, πόσταρε story, μπαίνοντας σιγά-σιγά στο κλίμα.

«Σουηδία ερχόμαστε, Μάλμε ερχόμαστε. Καλή επιτυχία Μαρίνα. Καλή επιτυχία Ελλάδα», είπε ο Θανάσης Αλευράς.

Το ελληνικό τραγούδι δεν έχει παρουσιαστεί, ακόμη, ωστόσο, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό θα έχει τίτλο «Το ζάρι». Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 Μαρτίου σε ειδική εκπομπή της ΕΡΤ, που θα παρουσιάσουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά.

Τα πιο σημαντικά