Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαEurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Eurovision 2024: Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Τη μεγάλη της επιστροφή στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision αναμένεται να πραγματοποιήσει η Έλενα Παπαρίζου η οποία είχε κάνει υπερήφανη τη χώρα μας με την πρωτιά το 2005.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12αρι της κριτικής επιτροπής της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό στο Μάλμε.

Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου πρόκειται να κάνει και μία εμφάνιση-έκπληξη στον Β΄ ημιτελικό, όπου θα διαγωνιστεί και η Μαρίνα Σάττι που εκπροσωπεί τη χώρα μας με το τραγούδι «Ζάρι».

Συγχρόνως εμφάνιση on stage θα κάνει και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2018 και είχε αναδειχθεί 2η με το «Fuego».
Στον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μάϊου, συμμετέχουν 15 χώρες, οι οποίες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Ουκρανία, Κύπρος, Πολωνία, Σερβία, Λιθουανία, Κροατία, Ιρλανδία, Σλοβενία, Ισλανδία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν και Μολδαβία.

Στον πρώτο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν επίσης, οι Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Στον Β’ Ημιτελικό, στις 9 Μαΐου, συμμετέχουν με την σειρά οι: Αυστρία, Μάλτα, Ελβετία, Ελλάδα, Τσεχία, Αλβανία, Δανία, Αρμενία, Ισραήλ, Εσθονία, Γεωργία, Ολλανδία, Νορβηγία, Λετονία, Άγιος Μαρίνος και Βέλγιο.

Στον δεύτερο ημιτελικό θα εμφανιστούν και θα ψηφίσουν οι Ισπανία, Ιταλία και Γαλλία.
Τα πιο σημαντικά