Έτσι θα κυκλοφορούμε: Μάσκες σαν κράνη για την προστασία από τον κορονοϊό

31 Αυγούστου, 202012:35 ΠΜ

Για την προστασία από τον κορονοϊό έχουν δημιουργηθεί μάσκες, γάντια, ειδικές προσωπίδες, ενώ πρόσφατα μια εταιρεία αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά και κάποια εργαλεία που κάλλιστα θα μπορούσαν να συγκριθούν με κράνη. Το Forbes παρουσιάζει την εν λόγω πρόταση.

Η VYZR Technologies, με έδρα το Τορόντο, δημιούργησε το BioVYZR τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 250 δολάρια. Το κράνος είναι κατασκευασμένο με σύστημα κατά των υδρατμών, έναν μικρό ανεμιστήρα που τροφοδοτείται από μπαταρία και καθαριστές αέρα νοσοκομειακής ποιότητας. Όποιος αγοράσει το BioVYZR, θα λάβει μαζί και ειδικά γάντια με τα οποία θα μπορεί να αγγίζει το πρόσωπό του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, το BioVYZR ενδείκνυται για «τους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους, τις σχολικές και τις πανεπιστημιακές αίθουσες, τη δουλειά, τα meetings και το γραφείο». Τα κράνη αυτή την ώρα έχουν εξαντληθεί και οι νέες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τα τέλη του Σεπτεμβρίου. Το AIR της MicroClimate από την άλλη είναι μια προσωπίδα που δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να φοράνε γυαλιά χωρίς να ενοχλούνται.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, μιλώντας στο Forbes, είπε πως μοναδική τεχνολογία που διαθέτει η εταιρεία επιτρέπει στον χρήστη να φορά την προσωπίδα και να νιώθει πως «δεν υπάρχει τίποτα μπροστά του». Την ίδια ώρα σχολίασε πως με επιτυχία στέφθηκαν και οι πρώτες δοκιμές του AIR με ταξιδιώτες αεροπορικών εταιρειών.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News