Έτσι θα έπρεπε να δείχνουν οι χαρακτήρες του Game Of Thrones βάσει της περιγραφής των βιβλίων

17 Ιανουαρίου, 2017 3:36 ΠΜ
More videos

Το Game Of Thrones θεωρείται  μια από τις κορυφαίες σειρές της τηλεόρασης αυτή τη στιγμή. Πλέον, ονόματα όπως Τζον Σνόου ή Νταινέρυς Ταργκάρυεν, φέρνουν αμέσως στο μυαλό μας το πρόσωπο των αντίστοιχων ηθοποιών με το που θα τα ακούσουμε. Είναι όμως σωστό αυτό; Όχι απόλυτα, μιας και σύμφωνα με τα βιβλία του Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν η εμφάνιση των πρωταγωνιστών είναι λίγο διαφορετική από αυτή που εμείς βλέπουμε.

Νταινέρυς Ταργκάρυεν

© HBO

Σύμφωνα με αυτά που γράφονται στα βιβλία, η μητέρα των δράκων έχει την κλασική εμφάνιση των Βαλυριανών δηλαδή ασημένια μαλλιά και βιολετί μάτια.

Τζον Σνόου

© HBO

Το βιβλίο των παρουσιάζει ως ένα νέο άντρα με μαύρα μαλλιά και γκρίζα μάτια.

Μπραν Σταρκ

© HBO

O συγγραφέας αποφάσισε πως ο Μπραν και τα αδέρφια του εξ αίματος, έχουν κληρονομήσει την εμφάνιση της μητέρας τους δηλαδή σκούρα μπλε μάτια και κόκκινα μαλλιά.

Τόμμεν Μπαράθηον

© HBO

Στα βιβλία εμφανίζεται να είναι ένα αγόρι με παραπάνω κιλά και με πράσινα μάτια ενώ τα μαλλιά του είναι ξανθά και σπαστά.

Τάιγουιν Λάννιστερ

© HBO

Ο επικεφαλής του οίκου των Λάννιστερ ξυρισμένο κεφάλι και φαβορίτες.

Τύριον Λάννιστερ

© HBO

Η εμφάνισή του στο βιβλίο διαφέρει κατά πολύ από αυτήν της σειράς. Υπόλευκα μαλλιά, ένα μαύρο κι ένα πράσινο μάτι και μετά την μάχη στο Blackwater Bay έχασε τα 3/4 της μύτης του και ένα μέρος από τα χείλη του. Όλα αυτά σύμφωνα πάντα με το βιβλίο.

Ύγκριτ

© HBO

Η αγαπημένη του Τζον Σνόυ εμφανίζεται στο βιβλίο με περισσότερα φουντωτά μαλλιά, διαφορετική μύτη και δόντια.

Θήον Γκρέιτζοϋ

© HBO

Αντίθετα με την σειρά τα βιβλία παρουσιάζουν τον Θήον με πιο σκούρο δέρμα και πιο σκούρα μαλλιά.

Γιάρα (Άσα) Γκρέιτζοϋ

© HBO

Εκτός από το όνομά της που στην τηλεόραση έγινε Γίαρα από Άσα, η συγκεκριμένη ηρωίδα στα βιβλία έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μεγάλη μύτη και «σπασμένο» δέρμα.

Άιρον Γκρέιτζοϋ

© HBO

Η τηλεοπτική του εκδοχή ελάχιστα μοιάζει με αυτή των βιβλίων. Στα βιβλία έχει τακτοποιημένη γενειάδα, το δεξί του μάτι είναι μπλε και το αριστερό καλυμμένο.

Μπριέν του Ταρθ

© HBO

Μπορεί στη σειρά να μιλάνε για την περίεργη εμφάνιση της, αλλά η Μπριέν δεν έχει τα στραβά δόντια, το μεγάλο στόμα και το σκαμμένο πρόσωπο που περιγράφεται στο βιβλίο.

Όμπερυν Μαρτέλ

© HBO

Στην περίπτωση του Πέντρο Πασκάλ που υποδύεται τον πρίγκιπα του Ντορν η αλλαγές είναι ελάχιστες εκτός από τα μαλλιά του που στο βιβλίο είναι πιο μακριά.

Ράμσεϊ Μπόλτον

© HBO

Σύμφωνα τα βιβλία το πρόσωπό του είναι ροζ και πλαδαρό, το στόμα του μισό, τα μάτια του μικρά και τα μαλλιά του μακριά.

Νταάριο Ναχάρις

© HBO

Στα βιβλία ο ένας από τους κυβερνήτες της Νταινέρυς έχει μπλε μούσια τα οποία είναι πλεκτά και επίσης το μουστάκι του είναι ξανθό.