Έτσι πρέπει να είναι ένα κοτόπουλο αγροκτήματος (Και είναι μεγαλοπρεπές).

2 Φεβρουαρίου, 2016 6:44 ΜΜ
More videos

Αν δεν γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ των αβγών κότας ελευθέρας βοσκής και ελευθέρας βοσκής αβγών δεν είστε οι μόνοι. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν τη γνωρίζουν (και υποθέτουν απλά πως τα αβγά κότας ελευθέρας βοσκής είναι πιο ακριβά). Εδώ υπάρχει μια ανάλυση χάρης στο Wall Street Journal.

Σε κλουβιά: Τα κοτόπουλα ζουν σε μικρά κλουβιά. Δεν μπορούν να κινηθούν και αντιμετωπίζονται ως μηχανές.

Ελεύθερα: Τα κοτόπουλα δεν ζουν σε κλουβιά και μπορεί να περιφερθούν άνετα στον αχυρώνα ή τις εγκαταστάσεις αλλά γενικά δεν έχουν πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους.

Ελευθέρας βοσκής: Υποδεικνύεται πως τα κοτόπουλα αυτά έχουν κάποια πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους και δεν ζουν σε κλουβιά.

Απλά επειδή τα πλάσματα αυτά δεν ζουν σε κλουβί, δεν σημαίνει πως η ζωή τους είναι καλή. Αλλά πρόκειται για πραγματικά κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής; Δείτε και μόνοι σας.

Αυτά τα κοτόπουλα είναι ελευθέρας βοσκής, υγιή και ευτυχισμένα (Δεν είναι μόνο το πώς πρέπει να δείχνουν.)

Εδώ είναι το πώς μοιάζουν τα κοτόπουλα που τρώμε και είναι σε κλουβί… (Προειδοποίηση: το παρακάτω βίντεο περιέχει γραφικό περιεχόμενο).

Η διαφορά είναι έντονη και ενοχλητική.

Προσπαθήστε να αγοράσετε αβγά κότας ελευθέρας βοσκής (ή τουλάχιστον ελευθέρας βοσκής αβγά) από το μπακάλικο. Όχι μόνο θα τρώτε πιο υγιεινά αβγά αλλά θα ψηφίζετε με το πορτοφόλι σας ώστε να τερματιστεί αυτός ο τρομερού τύπου βασανισμός των ζώων.

Ακολουθήστε μας στο facebook: