«Έτσι πρέπει να κάνουν οι μάνες»: Φεύγει από το σπίτι η Μελίνα, η αντίδραση της Δέσποινας Βανδή και η συμβουλή

22 Μαΐου, 2022 8:01 ΜΜ
More videos

Για την απόφαση της κόρης της, Μελίνας να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές μίλησε η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Συγκεκριμένα η γνωστή ερμηνεύτρια αποκάλυψε πως η κόρη της, η οποία πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 18 θα μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου και θα σπουδάσει υποκριτική. Η τραγουδίστρια δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την επιθυμία της κόρης της ακόμα κι αν χρειαστεί να την αποχωριστεί για λίγο καιρό.

Αντιθέτως η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πώς θα βρίσκεται δίπλα στην κόρη της. Η ίδια δήλωσε: «Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρα της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται, θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο».

Τι αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή για την κόρη της, Μελίνα

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων δήλωσε: «Της είπα ”παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις”. Από πολύ μικρή, πρέπει να ήταν τότε 8 χρονών. Η Μελίνα από τότε ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε.

Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Πηγή: gossip-tv.gr