Έτσι μοιάζουν τα παιδιά δυο ζευγαριών πανομοιότυπων διδύμων.

7 Οκτωβρίου, 20162:51 ΜΜ

Μια συναρπαστική ιστορία συνέβη στο Οχάιο των ΗΠΑ το 1998. Τα μονοζυγωτικά δίδυμα Γκρεγκ και Μαρκ Σάντερς συνάντησαν τις δυο πανέμορφες και επίσης δίδυμες αδερφές, Νταιάν και Νταρνέλ Νεττεμάγιερ, σε ένα μπαρ και κατάλαβαν, ότι η συνάντηση αυτή ήταν μοιραία.

1

© CBS Television Studios

Τα δυο ζευγάρια άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού και σύντομα παντρεύτηκαν την ίδια μέρα και με ίδια ρούχα. Στην συνέχεια, έμειναν την ίδια γειτονιά με τα σπίτια τους το ένα δίπλα στο άλλο και ήταν μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.

Ένα χρόνο μετά, η Νταιάν και ο Γκρεγκ απέκτησαν δυο πανομοιότυπα δίδυμα. Γενικά, τα πανομοιότυπα δίδυμα γεννιούνται 3 στις 1000 οικογένειες, αλλά οι πιθανότητες ένα ζευγάρι πανομοιότυπων διδύμων να γεννήσει πανομοιότυπα δίδυμα είναι ένα στο εκατομμύριο.

Λίγο αργότερα, ο Μαρκ και η Νταρνέλ απέκτησαν δίδυμα κοριτσάκια και μετά έναν γιο.

2

© facebook

Ένα συναρπαστικό επιστημονικό γεγονός αποκαλύφθηκε από την εμπειρία αυτής της οικογένειας: δυο ζευγάρια διδύμων έχουν ακριβώς την ίδια επιλογή γονιδίων, δηλαδή είναι ακριβώς πανομοιότυποι. Επίσης, τα παιδιά τους είναι πολύ όμοια γενετικά, όπως τα αδέρφια, αν και στην πραγματικότητα είναι ξαδέρφια.

Οι περισσότεροι περίμεναν να δουν δυο “συμμετρικές” οικογένειες με πανομοιότυπα παιδιά, αλλά αυτό είναι αδύνατον. Η εξωτερική εμφάνιση του καθενός είναι συνδυασμός πολλών γονιδίων και μερικά μπορούν να κληρονομηθούν από προγόνους, όπως οι προ-παππούδες.

3

© todaynews

Σήμερα, οι δυο οικογένειες ζουν ευτυχισμένες σε γειτονικά σπίτια και συχνά παρακολουθούν τους εαυτούς τους σε εκπομπές και ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση.

Πηγή: dailymail.co.uk

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News