Έτσι είναι το νέο Nokia 3310 που επανακυκλοφορεί

27 Φεβρουαρίου, 2017 2:45 ΠΜ
More videos

Η προσφάτως αναζωογονημένη Nokia πήγε… πίσω στο μέλλον, επαναφέροντας ένα κλασσικό μοντέλο – στην πιο “φανταχτερή” του μορφή – το 3310, το πιο δημοφιλές κινητό τηλέφωνο το 2000.

Το νέο μοντέλο έχει πιο φωτεινή οθόνη και το κόστος τους θα ανέρχεται στα μόλις 49 ευρώ. Από το ανανεωμένο μοντέλο δεν θα μπορούσε να λείπει και το “φιδάκι”.

Οι αναλυτές, σύμφωνα με το Reuters, θεωρούν έξυπνη την κίνηση της Nokia, αλλά και επίφοβη, καθώς θα μπορούσε να επισκιάσει την επάνοδο της εταιρείας στην αγορά των smartphones.

Κάποιοι λένε πως το Nokia 3310 έχει τις προδιαγραφές να γίνει επιτυχία το 2017, καθώς μπορεί να δει ανταπόκριση από παλαιούς fan της Nokia στις ανεπτυγμένες χώρες που ενδεχομένως αναζητούν το “αντίδοτο” για την υπερφόρτωση των smartphones, ενώ θα μπορούσε να προσελκύσει και κοινό νεαρής ηλικίας σε αναδυόμενες χώρες.

Σημειωτέον πως οι πωλήσεις του κλασσικού 3310 έχουν φθάσει τις 126 εκατ. συσκευές, ήτοι 12ο στη λίστα με τα κινητά με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία. Μάλιστα, εννέα από τα εν λόγω δώδεκα κινητά μοντέλα παρήχθησαν από τη Nokia.

Εν τω μεταξύ, μαζί με το νέο Nokia 3310, έρχονται στην αγορά και άλλα τρία Android smartphones: Το Nokia 6 (σε τιμή λιανικής 229 ευρώ), το Nokia 5 (στα 189 ευρώ) και το Nokia 3 (στα 139 ευρώ).

[dailymail] [telegraph]

Ακολουθήστε μας στο facebook: