Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΈτσı ανακάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο! Η...

Έτσı ανακάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο! Η στιγμή της συνειδητοποίησης

Έτσι ανακάλυψε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η Κέιτ πάσχει από καρκίνο! Η στιγμή της συνειδητοποίησης

Είναι η στιγμή που όλοι φαντάζονται ως εφιάλτη και εύχονται να μην την ζήσουν ποτέ. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ όμως την έζησε και μάλιστα σε μία στιγμή που ήταν ιδιαίτερη για τον ίδιο.

Σύμφωνα με όσα άρχισαν να διαρρέουν στους κύκλους του παλατιού, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου έμαθε για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της γυναίκας του μόλις λίγα λεπτά πριν παραστεί στις 27 Φεβρουαρίου, στην επιμνημόσυνη δέηση του θείου του, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στο Λονδίνο.

william kate 6

Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά και γι’ αυτό υπήρξε μυστικοπάθεια από το παλάτι για τους πραγματικούς λόγους που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να απέχει από την τελετή, παρ’ όλο που είχε δηλώσει την παρουσία του.

Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ

Η Daily Mail μετά τη δημοσιοποίηση του μαγνητοσκοπημένου βίντεο της Κέιτ Μίντλετον έγραψε: «Η Κέιτ αποκάλυψε πως έχει καρκίνο. Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, γενναία αν ανακοίνωσε πως δίνει μάχη με την ασθένεια και κάνει χημειοθεραπείες», προσθέτοντας την φράση της: «θα είμαι καλά»».

Το BBC σχολίασε σχετικά: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ότι κάνει θεραπεία για τον καρκίνο».

middleton

«Η Κάθριν, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έχει καρκίνο» είναι ο τίτλος του CNN, το οποίο το ανέδειξε σε πρώτο θέμα.

Από την πλευρά της η Independent γράφει: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοίνωσε την προσωπική μάχη της με τον καρκίνο σε ένα γενναίο μήνυμα σε βίντεο»

Τέλος, η Corriere de la Serra έχει και εκείνη ως πρώτο θέμα της την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Τα πιο σημαντικά