Έτρεχαν κοριτσάκι με 40 πυρετό από νοσοκομείο σε νοσοκομείο: Είναι ένοχοι!

17 Μαρτίου, 20234:36 ΠΜ
More videos

Ανέβασε το κοριτσάκι πυρετό, ένιωθε δυσφορία στο στήθος, το πήγανε σε ιδιωτική κλινική. “Τίποτα δεν έχει, πηγαίνετε σπίτι.” Πάνε. 40 πυρετό, μιλάνε με πνευμονολόγο, την ακροάζεται, πνευμονία. Τη στέλνει Ιπποκράτειο, περιμένουν 3 ώρες, τους κάνουν εισαγωγή.

Αποφασίζει ο διευθυντής να μην επιτρέψει την εισαγωγή, γιατί δεν τους λένε γιατί. Παίρνουν το παιδί και πάνε σε άλλη ιδιωτική κλινική. “Εμείς να σας κάνουμε εισαγωγή, αλλά αν επιδεινωθεί η κατάστασή της θα τη στείλουμε σε δημόσιο νοσοκομείο.”

Αυτή την “υγεία” μας έφτιαξαν: αν το περιστατικό σου δεν είναι του θανατά, να μη σε δέχονται στα δημόσια νοσοκομεία γιατί δε χωράς, γιατί δεν είσαι ρουσφέτι του διευθυντή ή τηλέφωνο του βουλευτή. Κι αν το περιστατικό σου δεν αφήνει χρήμα με ουρά στην ιδιωτική κλινική, να μη σε δέχονται, διότι ξέρετε, το cost/benefit analysis βγάζει πεντακόσιες εκατόν τριανταπέντε χιλιάδες και δε βγαίνω μάνα μου. Αυτά, για μια παιδική πνευμονία. Σκεφτείτε τα παιδιά και τους γονείς στο #Παιδοκαρδιοχειρουργικο του #ΠαιδωνΑγιαΣοφια15 και στο #Παιδοογκολογικο.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News