Ετοιμοθάνατος είχε ως τελευταία ευχή να δει τον σκύλο του λίγο πριν πεθάνει

30 Μαρτίου, 20187:18 ΜΜ
More videos

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που ένας ετοιμοθάνατος άντρας βλέπει για τελευταία φορά τον αγαπημένο του σκύλο στο κρεβάτι του νοσοκομείου λίγες ώρες πριν πεθάνει.

Ο 70χρονος Πίτερ Ρόμπσον ξαναενώθηκε με τον αγαπημένο του σκύλο σε μια συνάντηση που κανόνισε η εγγονή του Άσλεϊ Στίβενς, η οποία δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες και το βίντεο στο Facebook.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου παρέκαμψαν τους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας και επέτρεψαν την είσοδο του σκύλου στο νοσοκομείο.

Δείτε το βίντεο

Ο Ρόμπσον έπασχε από κυστική ίνωση και ήταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Η οικογένεια του υποστήριζε ότι ο Πίτερ δεν πίστευε ποτέ ότι θα ξαναδεί τον αγαπημένο του σκύλο.

“H τελευταία ευχή του παππού μας ήταν να δει για τελευταία φορά τον αγαπημένο του σκύλο. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι η ευχή του μπόρεσε να πραγματοποιηθεί. Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έκαναν έναν ετοιμοθάνατο άνθρωπο πολύ ευτυχισμένο”, έγραψε η Άσλεϊ στο Facebook.

“Η νοσοκόμα που ήταν υπεύθυνη για τον παππού ήταν πραγματικά εκπληκτική και θα της είμαστε για πάντα ευγνώμων. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους”, πρόσθεσε.

“Πραγματικά πίστευε ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον σκύλο. Το να τους βλέπουμε και τους δυο μαζί ήταν πολύ συγκινητικό. Ο σκύλος ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος που είδε τον παππού”, συνέχισε.

“Οι σκέψεις μας είναι δίπλα στην οικογένεια του κύριου Ρόμπσον που αντιμετωπίζει την απώλειά της αυτή την δύσκολη στιγμή”, ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου.

“Συνήθως αυτά τα μικρά πράγματα έχουν μεγάλη σημασία για αυτούς τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ευχή του”, πρόσθεσε.

[dailymail]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News