Έτοιμη να γίνει μαμά η Κατερίνα Γκαγκάκη

5 Δεκεμβρίου, 2020 7:48 ΜΜ
More videos

Μπορεί να έχει επιλέξει τον single τρόπο ζωής αλλά θέλει να κάνει μια αλλαγή.

Μπορεί η Κατερίνα Γκαγκάκη να απέχει από την τηλεόραση αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη προσωπικότητα της ελληνικής σόουμπιζ. Η ίδια συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό πριν από μερικά χρόνια ως μέλος της κριτικής επιτροπής του X-Factor, όταν αυτό προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Έχοντας δουλέψει σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες προσφέροντας σημαντική βοήθεια στην ανάπτυξη της επικοινωνίας και των δημόσιων σχέσεων, η επικοινωνιολόγος έχει το δικό της blog στο QueenPlus, και μέσα από εκεί έρχεται σε επαφή τόσο με τους θαυμαστές της όσο και με τους αναγνώστες της ιστοσελίδας αφού κανείς μπορεί να διαβάζει περισσότερα για εκείνη.

Θέλει να αποκτήσει ένα παιδί

Μάλιστα, επί καραντίνας, γίνονται και πολλά live στο Instagram, προκειμένου καλλιτέχνες και influencers να διαδράσουν με τους ακολούθους τους. Έτσι, μέσα από το πρώτο live του QueenPlus για τη δεύτερη καραντίνα, η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε με τη Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου για πολλά και διάφορα θέματα, μα αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και δεν ήταν γνωστό, είναι η δική της προσπάθεια που κάνει για να αποκτήσει ένα παιδάκι με τη διαδικασία της υιοθεσίας.

Αυτό που είναι γνωστό είναι πως η Κατερίνα έχει επιλέξει τον single τρόπο ζωής αλλά σύμφωνα με ό,τι αποκάλυψε η ίδια, αν γύριζε τον χρόνο πίσω θα ήθελε να κάνει οικογένεια κι ένα παιδί. Και παρότι υπάρχουν άνθρωποι που όλα αυτά τα προγραμματίζουν, εκείνη δεν το έκανε. Ωστόσο, επειδή όπως ανέφερε, θα ήθελε να γίνει μαμά, για αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει να ψάχνει τα πράγματα για να υιοθετήσει ένα παιδί.

Πρόκειται εξάλλου για μία συνειδητή απόφαση που έχει πάρει και παρά το γεγονός πως δεν είναι εύκολη διαδικασία στην Ελλάδα το ψάχνει, είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση για την ίδια. Στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω λοιπόν, θα δει κανείς και θα ακούσει όλα όσα θέλει να μάθει για αυτή την απόφαση της Κατερίνας Γκαγκάκη:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Plus (@queen.grplus)

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: