Έτοιμη για επιστροφή η σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»

23 Νοεμβρίου, 20184:53 ΜΜ
More videos

Έτοιμοι να προτείνουν το sequel της σειράς που ακόμα και σήμερα με τις επαναλήψεις προσφέρει άφθονο γέλιο είναι οι συντελεστές – Θετικός και ο Γιάννης Μπέζος.

Έτοιμοι να φορέσουν ξανά τη στολή της Πολεμικής Αεροπορίας και να επιστρέψουν στο γραφείο ενημερώσεως 25 χρόνια μετά, φαίνεται πως είναι ο σμήναρχος Κάκαλος, οι τρεις σμηνίτες, ο “χλαπάτσας” ,ο “Καραβανέας”, η “Μπουμπού” και οι υπόλοιποι χαρακτήρες μιας εκ των πιο αγαπημένων σειρών της ελληνικής τηλεόρασης που ακόμα και σήμερα όταν προβάλλεται σε επανάληψη χαρίζει άφθονο γέλιο.

Οι συντελεστές λοιπόν της σειράς “Της Ελλάδος τα Παιδιά” σκέφτονται πολύ σοβαρά ,σύμφωνα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να προτείνουν το equel της σειράς, αναμένοντας το πράσινο φως από τον ΑΝΤ1. «Είναι πρόθεση όλων των συντελεστών της σειράς Της Ελλάδος τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένου και του Γιάννη Μπέζου, να προτείνουν να γίνει το σίκουελ του σίριαλ με πολύ συγκεκριμένη υπόθεση. Οι φαντάροι γυρίζουν και είναι μόνιμοι πια στο στρατό. Μακάρι να εγκρίνει ο ΑΝΤ1 και να ξαναδούμε τη σειρά», είπε στο Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Θυμίζουμε πως στον πρωταγωνιστικό ρόλο ήταν ο Γιάννης Μπέζος, ενώ το βασικό καστ αποτελούταν από τους: Χρυσούλα Διαβάτη, Γιάvvης Καπετάvιoς, Νίκoς Αλεξίoυ, Κώστας Ευριπιώτης, Γιάννης Σαββιδάκης, Δημήτρης Φραγκιόγλου.

Ας θυμηθούμε μερικές από τις καλύτερες σκηνές:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News