Εθισμένος στις πλαστικές: Εχει ξοδέψει 164.047 ευρώ σε 24 επεμβάσεις για να κάνει το «τέλειο σώμα»!

21 Ιανουαρίου, 2015 4:10 ΜΜ
More videos

Ο Ροντρίγκο έχει ένα πολύ γυμνασμένο σώμα και όταν τον ρωτούν πώς το απέκτησε, περιμένουν την απάντηση «με πολλή γυμναστική και ισορροπημένη διατροφή».

Ομως, ο γεννηθείς στη Βραζιλία Ροντρίγκο τους απαντά: «Ξόδεψα 125.000 βρετανικές λίρες (ήτοι 164.047 ευρώ) σε πλαστικές επεμβάσεις επειδή δεν ήμουν fit».

Ο Ροντρίγκο, ο οποίος μετανάστευσε στο Λονδίνο 11 χρόνια πριν, αποφάσισε -εκτός από χώρα- ότι έπρεπε να αλλάξει και τον σωματότυπό του, χωρίς όμως να ξοδέψει ούτε σταγόνα ιδρώτα και ταυτόχρονα να μη στερηθεί τα φαγητά που του αρέσουν.

Ετσι, έλαβε τα πιο δραστικά μέτρα που θα μπορούσε να πάρει για να αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου το σώμα του, αλλά και τη μορφή του.

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί σε συνολικά 24 πλαστικές επεμβάσεις, εκ των οποίων οι τρεις ήταν ρινοπλαστικές, πλαστική στο σαγόνι του, τοποθέτηση εμφυτευμάτων σε μάγουλα και μήλα, εμφυτεύματα σιλικόνης στο στήθος του, στους δικεφάλους του, στους κοιλιακούς του και στους τετρακέφαλούς του.

Ακόμα και τώρα, μετά το τέλος των πολλών επεμβάσεών του, ξοδεύει μηνιαίως περίπου 200 βρετανικές λίρες (περίπου 261 ευρώ) σε προϊόντα ομορφιάς, όπως χάπια και λοσιόν, ενώ σε κάθε ευκαιρία ελεύθερου χρόνου επισκέπτεται ινστιτούτα στα οποία υπάρχουν μηχανήματα ενδυνάμωσης των μυών.

Τώρα, προσανατολίζεται στο να κάνει και τέταρτη ρινοπλαστική.

«Είμαι τεχνητό δημιούργημα. Δεν γεννήθηκα έτσι», δηλώνει στην παρουσιάστρια του Channel 4 Κέιτι Πάιπερ για τις ανάγκες της εκπομπής «Bodyshockers».

Πάντως, πρέπει να επισημανθεί ότι η υποβολή σε τόσες πολλές πλαστικές επεμβάσεις δεν έγινε χωρίς ρίσκο. Για παράδειγμα, όταν προχώρησε στην επέμβαση για να «φουσκώσει» τους δικεφάλους του, σημειώθηκε εμπλοκή όταν διοχετεύτηκε με αντλία αέρας στην περιοχή. «Κάποιος με έπιασε χωρίς γάντι.

Έπαθα βακτηριακή μόλυνση και ήμουν στο νοσοκομείο για έναν μήνα» δήλωσε ο Ροντρίγκο. «Έκλαιγα κάθε μέρα» λέει, ενώ ο δημοσιογράφος της βρετανικής Metro αναφέρει στο ρεπορτάζ του πως ο Βραζιλιάνος είχε παραλύσει προσωρινά. Ωστόσο, κανένα από αυτά τα περιστατικά δεν τον πτόησαν από το να συνεχίσει τις επεμβάσεις.

Ο ίδιος παραδέχεται τον εθισμό του στα χειρουργεία και τόνισε ότι θα συνεχίσει μέχρι να νιώσει πως είναι τέλειος. Για την… Ιστορία, ο Ροντρίγκο έχει αλλάξει το όνομά του σε «fit-in», που στα αγγλικά σημαίνει «αυτός που χωράει, ταιριάζει», γιατί -όπως δηλώνει- ξεκίνησε τις επεμβάσεις επειδή «δεν χωρούσε».

via