Εταιρία στην Σαουδική Αραβία μετέτρεψε γυναίκα με μπικίνι σε φουσκωτή μπάλα

8 Ιουνίου, 2017 4:46 ΜΜ
More videos

Μια ευτυχισμένη οικογένεια (δυτικών προδιαγραφών), απολαμβάνει τον καλοκαιρινό ήλιο μέσα στη γιγάντια πλαστική της πισίνα, την οποία έχει τοποθετήσει στο καταπράσινο γρασίδι της πίσω αυλής.

Ως εδώ όλα καλά, τίποτα πρωτότυπο και ενοχλητικό. Εκτός αν η πιο πάνω διαφήμιση παίζει στη Σαουδική Αραβία. Τότε τα πράγματα μπορεί να πάρουν περίεργη τροπή.

Η αρχική φωτογραφία της διαφήμισης

Μια διαφήμιση εταιρείας που εμπορεύεται μεγάλες πλαστικές οικιακές πισίνες, ανάγκασε τις αρχές της χώρας να προβούν σε μερικές διορθώσεις, αφού η αρχική εικόνα απεικόνιζε όλη την οικογένεια με μαγιό στην πισίνα, έχοντας μέρη του σώματος ακάλυπτα.

Κάλυψαν τα γυμνά σώματα του πατέρα και των παιδιών και την μητέρα την μετέτρεψαν σε μια παιδική πλαστική μπάλα που απεικόνιζε τον… Γουίνι το αρκουδάκι!

Η παραποιημένη φωτογραφία της αρχικής διαφήμισης 

Η λογοκριμένη φωτογραφία έγινε viral σχεδόν αμέσως στο twitter, σχολιάζοντας κυρίως το γεγονός της αντικατάστασης της μητέρας από μια πλαστική μπάλα.

Αξίζει να αναφέρουμε πώς η Σαουδική Αραβία διαθέτει εκλεγμένο μέλος στην επιτροπή των δικαιωμάτων της γυναίκας των Ηνωμένων Εθνών, παρότι συνεχίζει να διατηρεί ένα ανδροκρατούμενο σύστημα διακυβέρνησης, ενώ δεν επιτρέπει στις γυναίκες να οδηγούν.

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: