Εταιρία ρούχων δημοσίευσε μια φωτογραφία με μια μητέρα να θηλάζει και καταχειροκροτήθηκε

28 Φεβρουαρίου, 2018 2:02 ΜΜ
More videos

H γνωστή εταιρία ρούχων Gap μόλις δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram την φωτογραφία μιας μητέρα να θηλάζει το μωρό της. Φυσικά, η κίνηση αυτή καταχειροκροτήθηκε.

Η γνωστή εταιρία δημοσίευσε 2 φωτογραφίες από την καινούργια διαφημιστική καμπάνια της και έχει λάθει χιλιάδες θετικά σχόλια για αυτή την τρυφερή κίνηση.

Οι φωτογραφίες διαφημίζουν πιτζάμες και δείχνουν μια μητέρα να θηλάζει το παιδί της στο δωμάτιό της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Gap με την μητέρα που θηλάζει το παιδί της.

Η Ανταόρα Ακουμπίλο και ο 20 μηνών γιος της είχαν κανονίσει να κάνουν την φωτογράφηση για την εταιρία, αλλά η στιγμή του θηλασμού ήταν αυθόρμητη.

“Είμαι η πιο περήφανη μαμά στον κόσμο, κρατώντας το μικρό μου αστέρι. Ένιωσα μεγάλη χαρά και επιβεβαίωση”, έγραψε η μητέρα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η ίδια ανέφερε ότι δέχθηκε πολλές ερωτήσεις για το γιατί θηλάζει ακόμα τον γιο της. Η απάντησή της ήταν: “Ένιωθα ότι έκανα κάτι λάθος. Η κοινωνία μας δεν είναι πολύ υποστηρικτική με τις γυναίκες που θηλάζουν μετά από μια συγκεκριμένη ηλικία.”

“Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε το κίνημα Love By GapBody, δηλαδή να ενθαρρύνουμε όλες τις γυναίκες να είναι οι γυναίκες που θέλουν να είναι ως φίλες, ως σύντροφοι, ως σύζυγοι, ως μητέρες και να έχουν την δική τους φωνή στην σημερινή κοινωνία”, ανέφερε ένας εκπρόσωπος της Gap.

[dailymail]