Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΕταιρία με γuμνές καθαρίστριες απορρίπτει νέες και αδύνατες υποψήφιες

Εταιρία με γuμνές καθαρίστριες απορρίπτει νέες και αδύνατες υποψήφιες

Μια εταιρία καθαρισμού όπου οι καθαρίστριες είναι γuμνές αποκάλυψε ότι απορρίπτει νέες και αδύνατες κοπέλες, επειδή οι πελάτες προτιμούν τις γυναίκες μεσήλικες γυναίκες.

Η εταιρία Naturist Cleaners έχει στο δυναμικό της 300 επαγγελματίες που είναι πρόθυμοι να τρίψουν, να ξεσκονίσουν και να καθαρίσουν  γuμνοί σπίτια σε όλη την Αγγλία.

Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν γυναίκες ή άντρες διαφορετικής ηλικίας και μεγέθους για να καθαρίσουν το σπίτι τους. Ωστόσο, οι “έμπειρες και πιο γεμάτες γυναίκες” είναι οι πιο δημοφιλείς.

“Είμαστε σαν οργανισμός. Έχουμε εργαζομένους σε όλη την χώρα. Συνολικά, έχουμε 300 εργαζομένους που καθαρίζουν γuμνοί και ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις”, ανέφερε η ιδρύτρια της εταιρίας Λώρα Σμιθ.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 79

“Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας ποικίλουν. Δεν είναι μόνο άντρες. Έχουμε και γυναίκες πελάτες που ζητάνε άντρες για να τους καθαρίσουν”, πρόσθεσε.

“Έπρεπε να απορρίψουμε μερικούς ανθρώπους, γιατί οι πελάτες μας προτιμούν πιο έμπειρες γυναίκες με πιο γεμάτους σωματότυπους. Θέλουν γυναίκες που να δείχνουν ότι έχουν εμπειρία στο καθάρισμα”, ανέφερε η ιδιοκτήτρια της εταιρίας.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 75

Η εταιρία ιδρύθηκε πριν από έναν χρόνο και στην αρχή χρησιμοποιούσαν τα κοινωνικά δίκτυα για να την διαφημίσουν, αλλά τελικά τους έκλεισαν το προφίλ λόγω του γuμνού περιεχομένου.

[dailymail]Τα πιο σημαντικά