Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024
σχέσειςΕσύ που λες πως οι γυναίκες θέλουν χορηγό, να ξέρεις αυτό δεν...

Εσύ που λες πως οι γυναίκες θέλουν χορηγό, να ξέρεις αυτό δεν λέει πολλά για τις γυναίκες αλλά για’ σένα!

Πράγματι οι άντρες κερνάνε όταν βγαίνουμε. Τις περισσότερες φορες. Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει γκόμενος να μη βγαλει λεφτά να πληρώσει κ όχι δεν έβγαινα με παππούδια, με παιδιά της ηλικίας μου έβγαινα. Επειδή έτσι έμαθαν από τους πατεράδες τους, “πάρε λεφτά να κεράσεις το κορίτσι σου” και τους έμεινε μέχρι που μεγάλωσαν.

Πολλές φορές έλεγα “θα πληρώσω εγώ” και πολλές φορές είχα κάνει τραπέζι. Όταν λοιπόν μας ακούς να κάνουμε χαβαλέ για τσιφούτηδες γκόμενους, να ξέρεις πως δεν μιλάνε ξεκωλάκια λιγουρίτσες που περιμένουν ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ για να τις ελεήσει με έναν καφέ ή ένα ποτό. Η αδερφή σου και η κόρη σου μιλάνε. Εσύ λοιπόν που λες πως οι γυναίκες σου τρώνε λεφτά και περιμένουν από σένα να γίνεις χορηγός… guess what, αυτή η φάση δεν λέει κάτι για τις γυναίκες γενικά, λέει όμως πολλά για σένα ειδικά!

Λοιπόν, πάμε να πούμε κάποια πράγματα λίγο στα σοβαρά.

Ο γενναιόδωρος δεν είναι αυτός που έχει ένα εκατομμύριο κ κερνάει τους φίλους του στα μπουζούκια ένα βράδυ και τους το χτυπάει μια ζωή.

Ο ωραίος τύπος, ο σπουδαίος, αυτός που εκτιμάμε όλοι, είναι εκείνος που έχει 5 ευρώ όλα κι όλα, στην τσέπη. Κ λέει στο φιλαράκι «πάμε να πάρουμε 2 μπύρες από το περιπτέρο, να κάτσουμε στο πεζοδρόμιο να τις πιούμε, αδερφέ μου» και την άλλη μέρα δεν θυμάμαι καν ποιος κέρασε ποιον.

Ναι, υπάρχουν καργιόλες γυναίκες που περιμένουν να τις πληρώνουν οι γκόμενοι τους. Όμως, δεν είναι η πλειοψηφία κ αν μόνο τέτοιες ξέρετε, τότε θα πρέπει να αρχίσετε στα σοβαρά να ανησυχείτε για το τι τύπους ανθρώπων προσελκύετε και για ποιον λόγο.

Οι περισσότερες από εμάς, μάθαμε από τους πατεράδες κ τις μανάδες μας να πληρώνουμε για τα γούστα μας. Και αν διαβάσατε ιστορίες γυναικών στη σελίδα μου, θα είδατε πως, πολλές από εμας, πολύ συχνά πληρώσαμε κ τους άντρες που γουστάραμε. Να τους ψωνίσουμε, να τους κυκλοφορήσουμε, να τους συντηρήσουμε κιόλας αν χρειαστεί κάποια στιγμή, αν μπορούμε. Να σας υπενθυμίσω πως υπάρχουν πολύ περισσότερες γυναίκες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνες τους, χωρίς οικονομική κ ηθική υποστήριξη από τους πρώην συντρόφους τους, παρά άντρες μονογονείς που σηκώνουν όλο το βάρος του να μεγαλώνουν τα παιδιά τους ολομόναχοι επειδή η μάνα τους αδιαφορεί. Ναι υπάρχουν εξαιρέσεις. Ναι, είναι εξαιρέσεις.
Όταν λοιπόν μας ακούς να κάνουμε χαβαλέ για τσιφούτηδες γκόμενους, να ξέρεις πως δεν μιλάνε ξεκωλάκια λιγουρίτσες που περιμένουν ΤΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ για να τις ελεήσει με έναν καφέ ή ένα ποτό. Η αδερφή σου και η κόρη σου μιλάνε.

Πράγματι οι άντρες κερνάνε όταν βγαίνουμε. Τις περισσότερες φορες. Προσωπικά, δεν μου έχει τύχει γκόμενος να μη βγαλει λεφτά να πληρώσει κ όχι δεν έβγαινα με παππούδια, με παιδιά της ηλικίας μου έβγαινα. Επειδή έτσι έμαθαν από τους πατεράδες τους, «πάρε λεφτά να κεράσεις το κορίτσι σου» και τους έμεινε μέχρι που μεγάλωσαν…

Όχι, δεν έβγαινα με Έλληνες κροίσους 10 γράμματα, με κανονικά παιδιά είχα παρτίδες. Πολλές φορές έλεγα «θα πληρώσω εγώ» και πολλές φορές είχα κάνει τραπέζι. Ίσως γι αυτό ανέκαθεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις, γιατί δεν έμπλεκα με ηλίθιους που ανέχονταν να τους τα τρώνε αυτές που ζουν παρασιτικά και βγάζουν σε όλες μας κακό όνομα. Παράξενο πράγμα, δεν έχω κανέναν άνδρα στον κύκλο μου που να έμπλεξε ποτέ με τέτοια γυναίκα. Όχι επειδή δεν υπάρχουν, αλλά επειδή ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΛΚΥΑΝ!

Οπότε φίλε μου, εσύ που λες πως οι γυναίκες σου τρώνε λεφτά και περιμένουν από σένα να γίνεις χορηγός… guess what, αυτή η φάση δεν λέει κάτι για τις γυναίκες γενικά, λέει όμως πολλά για σένα ειδικά.

Δυστυχώς το ίδιο ισχύει κ για τις γυναίκες. Αν καλή μου, έχεις συλλογή από τσιφούτηδες κάτι κάνεις λάθος! Δεν γίνεται να έχεις τον τσιφουτομαγνήτη! Μία φορά μπορεί να έτυχε, δεύτερη όμως μάλλον το κυνήγησες. Εστω κ υποσυνείδητα.

Για να τελειώνουμε. Μην ξανακούσω για γυναίκες που τρώνε λεφτά από μαλάκες. Από σένα τρώνε, φίλε. Όχι από όλους. Μάντεψε τι σε κάνει αυτό.

Πηγή: singlewoman.gr

Τα πιο σημαντικά