«Έσβησε» το διασημότερο γέλιο του πλανήτη

Απρίλιος 29, 2021 8:24 ΜΜ
More videos

“Έσβησε” το διασημότερο γέλιο του πλανήτη

Ο ισπανός κωμικός Juan Joya Borja, ο οποίος έγινε φαινόμενο με το γέλιο του σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ισπανίας και έγινε viral, απεβίωσε σε ηλικία 65 ετών.

O Juan Joya Borja η αλλιώς «El Risitas» πέθανε σε ηλικία 65 ετών, έχοντας στο ενεργητικό του το πιο viral γέλιο του κόσμου.

Το όνομα Juan Joya Borja στους περισσότερους από εμάς στην Ελλάδα, δεν λέει κάτι. Όπως κάτι δεν λέει και το καλλιτεχνικό του όνομα που ήταν το «El Risitas».

Το παρακάτω video όμως, δεδομένα θα το έχετε πετύχει κάπου… Σε social media, στο Youtube, σε κάποιο meme, σε κάποιο gif… Δεν γίνεται να μην το έχετε δει.

Μιλάμε βέβαια για το διασημότερο και πιο viral γέλιο του κόσμου που έχει ενσωματωθεί σε εκατομμύρια σατηρικά videos στον πλανήτη, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Πλέον, ο συγκεκριμένος Ισπανός κωμικός δεν είναι κοντά μας, καθώς πέθανε χθες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Virgen del Rocío» της Σεβίλλης σε ηλικία 65 ετών.

O Juan Joya Borja από τον περασμένο Σεπτέμβριο αντιμετώπιζε σοβαρά θέματα με την υγεία του, καθώς ένα αγγειακό πρόβλημα στο πόδι του, είχε ως αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί.

Χθες το μεσημέρι, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο «El Risitas» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από ξαφνική υποτροπή του προβλήματός του.
Η κατάσταση όμως ήταν πολύ δύσκολη και παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε μας στο facebook: