Αισθητικός χρησιμοποιεί βδέλλες για να αφαιρέσει μεγάλα σπυριά από πρόσωπο πελάτισσας

24 Οκτωβρίου, 20174:11 ΜΜ

Μια γενναία γυναίκα από την Κίνα έχει λάβει μια παράξενη περιποίηση προσώπου σε μια προσπάθεια να θεραπεύσει την ακμή της.

Ένα πρόσφατο βίντεο δείχνει ότι η γυναίκα έχει τέσσερις βδέλλες τοποθετημένες στο πρόσωπό της από μια αισθητικό, που ισχυριζόταν ότι μπορούν να πιπιλίζουν τα σπυράκια της αργά ώστε να φύγουν.

Η αισθητικός ισχυρίστηκε, επίσης, ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές μετά από αυτή τη θεραπευτική αγωγή των «χιλίων ετών».

Το βίντεο που ανέβηκε στο qq.com στις 18 Σεπτεμβρίου, δείχνει ότι η γυναίκα παραμένει ήρεμη ενώ τέσσερις πράσινες βδέλλες βρίσκονται στο μέτωπό της, τα μάγουλα και το πηγούνι της.

Η αισθητικός ακούγεται να λέει στη γυναίκα ότι οι βδέλλες θα μπορούσαν να κάνουν το δέρμα της πιο ομαλό. Τα σκουλήκια θα μπορούσαν επίσης να απομακρύνουν τα σημάδια γήρανσης, είπε η αισθητικός.

«Δεν υπάρχουν παρενέργειες ή επιπλοκές, είναι φυσικό», ισχυρίστηκε, καθώς χρησιμοποίησε ένα βαμβάκι για να τοποθετήσει τις βδέλλες.

Σύμφωνα με το NHS, οι βδέλλες μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ιατρική, ειδικότερα στην πλαστική και αναπλαστική χειρουργική επέμβαση, για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ροής του αίματος σε μια περιοχή ιστού που έχει κακή κυκλοφορία του αίματος.

Ωστόσο, κίνδυνοι όπως οι μολύνσεις και η αιμορραγία θα μπορούσαν να συσχετιστούν με τη θεραπεία με τις βδέλλες και οι ασθενείς θα πρέπει να κατανοήσουν πλήρως τη διαδικασία εκ των προτέρων.

Το NHS δεν δήλωσε αν η θεραπεία με βδέλλες μπορεί να είναι χρήσιμη για τη θεραπεία της ακμής.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

[qq.com][NHS]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News