Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΕσπεuσμένα στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ξενάκης: Η κατάσταση της υγείας του &...

Εσπεuσμένα στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ξενάκης: Η κατάσταση της υγείας του & η φωτογραφία

Ο Σωτήρης Ξενάκης απουσιάζει από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, για λίγες ημέρες, καθώς νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο ο Σωτήρης Ξενάκης

Την είδηση έκανε γνωστή ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, μέσω του προφίλ του στο facebook, αναρτώντας μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, θέλοντας να ενημερώσει πως για λίγες ημέρες θα βρίσκεται εκτός των καθηκόντων του.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Το τακτικό service στην (καρδιά) με κάτι μερεμετάκια… Απουσία για λίγες μέρες από (τηλεόραση) και (το ραδιόφωνο). Την άλλη εβδομάδα επιστροφή ως ρόμποκοπ…..».

Η περιπέτεια υγείας του Σωτήρη Ξενάκη

Σε παλιότερη συνέντευξή του είχε υπογραμμίσει «δεν έκανα αρκετές εξετάσεις. Ήμουν και πολύ μικρότερος βέβαια. Ήμουν κοντά στα 30, όταν μου συνέβη αυτό. Έκανα αραιά και που εξετάσεις. Δεν με αφορούσε. Μετά το έμφραγμα, διαπίστωσα ότι αυτό που εγώ θεωρούσα χοληστερίνη νορμάλ για την εποχή, πλέον δεν είναι. Αυτό που λέμε κι η καλή χοληστερίνη, που αποκτάς όταν περπατάς, ήταν στα τάρταρα. Και κάποιοι ακόμα επιβαρυντικοί παράγοντες. Δεν φανταζόμουν ότι είχα έμφραγμα. Είχα έναν πόνο, με ενοχλούσε κάποιες εβδομάδες. Δεν είχα κάποιο ιστορικό στην οικογένειά μου. Μπήκα με το τσιγάρο και το πέταξα έξω από το νοσοκομείο. Με βούτηξαν, με πήγαν στην εντατική και μου έκαναν θρομβόλυση γιατί το κατάλαβε ο καρδιολόγος και με έσωσε».

Τα πιο σημαντικά