Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΈσπασε τη σιωπή του ο δεύτερος πασίγνωστος δικηγόρος που κατηγορείται και αυτός...

Έσπασε τη σιωπή του ο δεύτερος πασίγνωστος δικηγόρος που κατηγορείται και αυτός ότι έδειρε την 43χρονη σύντροφο του 

«Εγώ είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση» υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος από τη νέα υπόθεση κακοποίησης

«Καταρχάς δεν είμαι κατηγορούμενος για τίποτα, η όλη κατάσταση όπως έχει περιγραφεί από την καταγγέλουσα είναι εντελώς αντίθετη από αυτά που περιγράφει η ίδια.

Εγώ είμαι το θύμα σε αυτή την υπόθεση» υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος σύμφωνα με κύκλους συναδέλφων του με τους οποίος επικοινώνησε το newsit.gr

Η είδηση ότι και δεύτερος πολύ γνωστός δικηγόρος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση κακοποίησης γυναίκας συγκλονίζει από χθες τους δικηγορικούς κύκλους και ολόκληρη τη χώρα.

Μία εβδομάδα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, για την οποία ο ίδιος είναι ήδη στις φυλακές Κορυδαλλού, έγινε γνωστό ότι μία άλλη γυναίκα έχει καταγγείλει έναν επίσης πολύ γνωστό δικηγόρο για βίαιη συμπεριφορά. Η υπόθεση βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των αρχών εδώ και περίπου 1,5 μήνα.

Οι κύκλοι των δικηγόρων πάντως, με τους οποίους επικοινώνησε το newsit.gr αναφέρουν ότι η καταγγέλλουσα στη μήνυσή της μιλάει για ενδοοικογενειακή βία ενώ ήταν «μια γνωριμία δύο μονάχα μηνών και ήταν κάποιες περιστασιακές συναντήσεις».

Συμπληρώνουν δε, ότι «στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ίδια και ανέβασε στην ιστοσελίδα των νέων δικηγόρων μιλούσε αποκλειστικά και μόνο για εργασιακή διαφωνία, οπότε μιλάμε για ένα άτομο με απίστευτη καταδιωκτική μανία».

Μια μανία που σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους εκδηλώνεται «εναντίον του γνωστού δικηγόρου και εναντίον όλης της οικογένειάς του και κυρίως της γυναίκας του όπου την καταδίωκε σε όλη την προεκλογική εκστρατεία, έγραφε τα χίλια μοίρια εναντίον της, δεν της απαντούσε η γυναίκα του ποτέ. Είναι ένα εκδικητικό άτομο, απλά πράγματα».

Υπενθυμίζεται ότι η σύζυγος του γνωστού δικηγόρου, που είναι και εκείνη δικηγόρος, υποστηρίζει ότι «το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχω δεχθεί επανειλημμένως διαδικτυακό bullying από γυναίκα συνάδελφό μου η οποία έχει παρουσιαστεί δημοσίως, άλλοτε ως δήθεν συνεργάτης του γραφείου μου, και ιδιωτικώς, ως φερόμενη εφήμερη ερωτική σύντροφος του συζύγου μου, άνευ της δικής μου γνώσεως, για οποιαδήποτε από τις επικαλούμενες δύο εκδοχές της».

Αυτή είναι η 43χρονη που έδειρε πασίγνωστος μεγαλοδικηγόρος

Αυτή είναι η Αγγελική. Η γυναίκα που κατήγγειλε τον μεγαλοδικηγόρο και πολύ γνωστό τηλεοπτικό παράγοντα για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με την καταγγέλουσα η οποία έχει δεχτεί κι εκείνη μήνυση απο το φερόμενο ώς θύτη:

«Ξεκίνησα αρχικά ως εξωτερική συνεργάτης όμως ο άντρας αποφάσισε, ότι είμαι υποτίθεται πολύ καλή και θέλησε και εσωτερική συνεργασία. Δουλειά 12 – 13 ώρες τη μέρα, μισθός ψίχουλα και υπόσχεση για κατ’ αποκοπή δουλειές που δεν ήρθαν ποτέ. Όταν τόλμησα να μιλήσω στον άντρα και να διαμαρτυρηθώ, με εξύβρισε χυδαία, με είπε “κ@@@λα”, “δικηγορικό τίποτα” και άλλα πολλά. Όταν αντέδρασα, εκείνος με χαστούκισε, με τράβηξε από τα μαλλιά, με έκλεισε στο αυτοκίνητο (όλα αυτά έγιναν εν κινήσει με κίνδυνο να σκοτωθούμε στο δρόμο) και έφυγε στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη. Εννοείται πως κάλεσα αμέσως αστυνομία, έκανα μήνυση και με εξέτασε ιατροδικαστής. Εννοείται πως δεν αντέδρασα, διότι αν ακουμπούσα έστω, έναν τύπο 70 ετών, θα βρισκόμουν μπλεγμένη αγρίως. Άλλες θλιβερές λεπτομέρειες δεν θα ήθελα να αναφέρω. Μετά από δύο μέρες αυτός με κάλεσε στο τηλέφωνο, ζητώντας μου να τα βρούμε, αλλά στην πραγματικότητα προσπάθησε να με πείσει να αποσύρω την μήνυση».

12b42e5c 4ec4 40ea b0b4 dd9775f02fb2
Τα πιο σημαντικά