Το εσωτερικό του μεγαλύτερου ιδιωτικού αεροπλάνου στον κόσμο ξεπερνά κάθε φαντασία

November 26, 2017 12:24 PM
More videos

Τίποτα δεν είναι άπιαστο για τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αν έχουν τα χρήματα, μπορεί να τους δείτε να τα ξοδέψουν για την άνεση και την πολυτέλεια σε κάθε περίσταση. Και ποια είναι μία από τις αγαπημένες αγορές των ελίτ; Ένα ιδιωτικό τζετ φυσικά.

Μια περιήγηση, μέσω βίντεο, του μοναδικού ιδιωτικού αεροσκάφους Boeing 787 Dreamliner που ονομάζεται Dreamliner B787 Dreamjet, από τον αεροπορικό μπλόγκερ, Σαμ Τσούι, καθηλώνει τους χρήστες στο διαδίκτυο εξαιτίας της ομορφιάς και της πολυτέλειας του. Το αεροσκάφος, το οποίο κοστίζει 300 εκατομμύρια ευρώ, αποκαλείται και ως “ιπτάμενο ρετιρέ”.

Το αεροπλάνο είναι ένα επανασχεδιασμένο Boeing 787 Dreamliner, ένα εμπορικό αεροσκάφος που μπορεί να μεταφέρει μεταξύ 240 και 335 επιβατών.

 Sam Chui / YouTube

Το αεροπλάνο μπορεί να μεταφέρει 40 επιβάτες και έχει σχεδιαστεί και εξοπλισθεί σαν ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μπορεί να ναυλωθεί για την υψηλή τιμή των 25.000 ευρώ ανά ώρα.

Οι εσωτερικοί χώροι αναπτύχθηκαν από ειδικούς σχεδιαστές σκαφών και αεροσκαφών, τους Pierrejean Design.

Sam Chui / YouTube

Το μοντέρνο αεροσκάφος διαθέτει ψηλές θολωτές οροφές, δάπεδα από σκληρό ξύλο, σκαλιστές ξύλινες πόρτες και χειροποίητα χαλιά.

Τα τάμπλετ μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους επιβάτες για τον έλεγχο του φωτισμού, των τηλεοράσεων, των περσίδων παραθύρων και των αεροσυνοδών.

Sam Chui / YouTube

Οι ανέσεις είναι πολύ εντυπωσιακές και μοντέρνες.

Υπάρχει ένα κύριο σαλόνι με καναπέδες και δύο τραπεζάκια που μπορούν να χωρέσουν έως 16 άτομα.

Sam Chui / YouTube

Στη μεσαία περιοχή υπάρχει ένας καναπές κρεβάτι που χωρίζει σε δύο καναπέδες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Υπάρχει επίσης ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με κρυφή τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.

Sam Chui / YouTube

Η κύρια τουαλέτα διαθέτει ένα ευρύχωρο ντους και έναν ματαιόδοξο διπλό νιπτήρα.

Δεκαεπτά πλήρη επίπεδα καθίσματα παρόμοια με εκείνα των καμπίνων της Business Class καθώς και έξι θέσεις ισοδύναμες με τα καθίσματα της Premium Economy βρίσκονται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Sam Chui / YouTube

Υπάρχει άφθονος χώρος για τα πόδια σε αυτό το τμήμα του αεροπλάνου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε μας στο facebook: