Έσωσαν μωρό που προσπαθούσε να θηλάσει τη νεκρή μητέρα του στην Ινδία

22 Μαΐου, 2017 3:59 ΜΜ
More videos

Αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο: «Το αγοράκι έκλαιγε και καθώς δεν είχε ανταπόκριση από τη μητέρα του, προσπαθούσε να θηλάσει. Ήταν πολύ θλιβερό. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι από αυτή την εικόνα»

Δείτε το βίντεο (σκληρές εικόνες)

Ένα τραγικό βίντεο από την Ινδία έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας και μεταδίδεται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, στο οποίο ένα μωρό προσπαθεί να θηλάσει τη νεκρή μητέρα του. Σύμφωνα με την Daily Mail, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Damoh της Ινδίας κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές.

«Είδαμε μία γυναίκα να κείτεται στο έδαφος κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές και ειδοποιήσαμε την αστυνομία.

Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ότι δίπλα της βρισκόταν ένα μωρό που έκλαιγε και προσπαθούσε να τη θηλάσει. Δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα δάκρυα μας», είπε ο Monu Balmiki που ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Ινδός αστυνομικός Nand Ram που έσπευσε στο σημείο δήλωσε: «Το αγοράκι έκλαιγε και καθώς δεν είχε ανταπόκριση από τη μητέρα του, προσπαθούσε να θηλάσει. Ήταν πολύ θλιβερό. Είμαστε πολύ σοκαρισμένοι από αυτή την εικόνα.»

Άλλος αστυνομικός που βρέθηκε εκεί, είπε: «Υποψιαζόμαστε ένα ατύχημα, καθώς έτρεχε αίμα από τη μύτη και τα αυτιά της νεκρής.

Προσπαθούμε να βρούμε πληροφορίες και τη διεύθυνση κατοικίας της γυναίκας για να ενημερώσουμε την οικογένειά της».

Το παιδί μεταφέρθηκε σε πλησιέστερο νοσοκομείο. Έγιναν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και πέραν από μία ίωση που το ταλαιπωρεί, είναι καλά στην υγεία του, ανέφερε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

[dailymail] [thema]