Γνωρίστε τον Γολιάθ ένα μοσχαράκι που νομίζει ότι είναι σκύλος

8 Νοεμβρίου, 20155:28 ΜΜ
More videos

Η ζωή δεν ήταν καλή προς τον μικρό Γολιάθ, ένα αδύναμο και ασθενικό μοσχαράκι που γεννήθηκε σε ένα αγρόκτημα και προοριζόταν για σφαγή.

Το μέλλον του έμοιαζε ζοφερό μέχρι που μια 17χρονη από το την Καλιφόρνια και η οικογένειά της μεσολάβησαν και τον έσωσαν.

«Όταν τον φέραμε σπίτι ήταν τόσο αδύναμος και μικρός που δεν μπορούσε να σταθεί όρθιος και τον σηκώναμε άνετα.» είπε η νεαρή κοπέλα. Μήνες μετά, ο Γολιάθ είχε γίνει γερός και ήταν σίγουρος πως είναι σκύλος.

goliath1-600x450

Καθώς το μοσχαράκι μεγάλωσε με τα 3 σκυλιά της οικογένειας, απολάμβανε το τρέξιμο και το παιχνίδι μαζί τους, έτρωγε την τροφή τους, κοιμόταν στο κρεβάτι τους και είχε υιοθετήσει μερικές αξιαγάπητες συνήθειές τους. Επίσης απολαμβάνει τα χάδια όπως και οι σκύλοι.

goliath-3-600x416

Καθώς τα σκυλιά είναι υπέροχα, ο μεγάλος δανός της οικογένειας που ακούει στο όνομα Leonidas πήρε το μοσχαράκι υπό την επίβλεψή του. Βοήθησε τον Γολιάθ να σταθεί στα πόδια του, ξάπλωνε μαζί του και του έγλυφε το πρόσωπο.

Οι δυο τους είναι αχώριστοι και μπλέκουν μαζί σε μπελάδες καθώς πρόσφατα ο Leonidas έμαθε στο μοσχαράκι πώς να μπαίνει στο σπίτι και να ανεβαίνει στον καναπέ.

Τα σκυλιά είναι καλόκαρδα και δεν κάνουν διακρίσεις.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News