Έσωσαν αυτό τον σκίουρο από τυφώνα και τον έβαλαν στην οικογένεια τους!

9 Οκτωβρίου, 2015 9:11 ΠΜ
More videos

Το όνομα της είναι Jill και είναι το πιο διάσημο σκιουράκι του πλανήτη, αυτό φυσικά οφείλεται στο Instgram του στην ιστορία της και τα νάζια της.

Η οικογένεια που το βρήκε και το έσωσε από έναν τυφώνα στην περιοχή της Λουιζιάνα τώρα το υιοθέτησε και είναι πιο μέλος της.

Φυσικά ο λόγος που είναι μια διασημότητα στο κοινωνικό δίκτυο του Instagram δεν είναι τυχαίος. όπως θα δείτε και από τις πόζες στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα αξιολάτρευτες και αστείες.

photogenic-rescue-squirrel-jill-2 photogenic-rescue-squirrel-jill-5 photogenic-rescue-squirrel-jill-11 photogenic-rescue-squirrel-jill-18 photogenic-rescue-squirrel-jill-20 photogenic-rescue-squirrel-jill-31 photogenic-rescue-squirrel-jill-35 photogenic-rescue-squirrel-jill-38 photogenic-rescue-squirrel-jill-42 photogenic-rescue-squirrel-jill-46 photogenic-rescue-squirrel-jill-47 photogenic-rescue-squirrel-jill-52 photogenic-rescue-squirrel-jill-72 photogenic-rescue-squirrel-jill-73 photogenic-rescue-squirrel-jill-75 photogenic-rescue-squirrel-jill-76 photogenic-rescue-squirrel-jill-77 photogenic-rescue-squirrel-jill-81 photogenic-rescue-squirrel-jill-83 photogenic-rescue-squirrel-jill-100

Μπορείτε να ακολουθήσετε αυτό το αξιολάτρευτο πλασματάκι στο Ιnstagram.

Ακολουθήστε μας στο facebook: