Σταμάτησαν αυτό το φορτηγό. Δεν φανταζόντουσαν ότι θα αντίκριζαν αυτό το θέαμα…

10 Απριλίου, 2015 8:26 ΜΜ
More videos

180 σκυλιά διασώθηκαν το προηγούμενο Σάββατο, όταν ανακαλύφθηκαν σε ένα φορτηγό που τα μετέφερε για σφαγή, στην Κίνα.

Το φορτηγό εντόπισαν κάποιοι φιλόζωοι της περιοχής (Shenyang Activists), οι οποίοι αμέσως επικοινώνησαν με άλλους ακτιβιστές και κατάφεραν να περικυκλώσουν και να ακινητοποιήσουν το φορτηγό, μέχρι να καταφθάσουν οι αρχές.

1

Shenyang Activists, 2015

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό κατευθυνόταν σε ένα σφαγείο στην περιοχή Jilin, όπου διαμένουν πολλοί Κορεάτες, γνωστοί για τις διατροφικές τους συνήθειες όσον αφορά τους σκύλους…

Περίπου 146,000 σκυλιά θανατώνονται κατ’ αυτό τον τρόπο στην περιοχή κάθε χρόνο.

Το θέμα έχει πάρει τόσο τεράστιες διαστάσεις, που ακτιβιστές απ” όλη τη χώρα περιπολούν κυριολεκτικά τους δρόμους. Μόνο το χρόνο που μας πέρασε, σταμάτησαν 16 φορτηγά και έσωσαν πάνω από 8,000 ζώα.

3

Shenyang Activists, 2015

Σύμφωνα επίσης με την Animals Asia, περίπου 10 εκατομμύρια σκύλοι θανατώνονται βάναυσα κάθε χρόνο στην Κίνα, για το εμπόριο κρέατος.

2

Shenyang Activists, 2015

Κάθε χρόνο στις κρεαταγορές της Κίνας, εκατομμύρια γάτες και σκύλοι υποφέρουν αργό και βασανιστικό θάνατο. Τα ξυλοκοπούν στο κεφάλι, τα καρφώνουν στο λαιμό ή τη βουβωνική χώρα και τα στραγγίζουν κυριολεκτικά από αίμα. Τα κρεμάνε, τους προκαλούν ηλεκτροπληξία ή τα πετάνε – ζωντανά – σε καuτό νερό.”

Πηγή: thedodo.com

thedodo fanpage
Ακολουθήστε μας στο facebook: